Neler Yeni

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

r137

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
r r
Adam anlatmış anlatmış başka tuzağa yönlendirmiş.

Kardeşim KMS sunucuları ms dışında ise biglisayarınızda port açıyor misal 1699 portu gibi bu portu şey deliği gibi açıyorsun adama mağara.
Bu porttan istediği zaman girebilirler. kms lotro cc nin güvenilir olduğunu nerden bilirsin?

Size tavsiyem uygun fiyata satın almanız. Sonra demedi demeyin bende kullandım bunları ama güvenilir değil gidip satın aldım.
KMS sunucularını scriptlerle, yazılımlarla değil doğrudan CMD'den kendimiz slmgr.vbs ile harici KMS sunucusu verdiğimizde de mi bu sorun var? Bunun olması için microsoft'un kendi slmgr.vbs aracında bir sorun olması gerekmiyor mu? Aktivasyon işlemi yapacak bir araç neden port açmaya izin versin?

cevabı kendin vermişsin.
slmgr.vbs üzerinden virüs bulaşabiliyor mu bu güvenlik açığı değil mi? KMS sunucusu linki veriyoruz sadece. Onun üzerinden virüs gelmesi mümkün mü sadece aktivasyon onayı verebilmesi gerekmiyor mu?

Keşke sunucu ne gönderiyor diye Wireshark'la falan takip eden bir kaynak olsa. msguides kms sunucusu sadece aktivasyon onay mesajı mı yolluyor yoksa yazılım da yollayabiliyor mu onu çözemedim.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
snop02
KMS sunucularını scriptlerle, yazılımlarla değil doğrudan CMD'den kendimiz slmgr.vbs ile harici KMS sunucusu verdiğimizde de mi bu sorun var? Bunun olması için microsoft'un kendi slmgr.vbs aracında bir sorun olması gerekmiyor mu? Aktivasyon işlemi yapacak bir araç neden port açmaya izin versin?

slmgr.vbs üzerinden virüs bulaşabiliyor mu bu güvenlik açığı değil mi? KMS sunucusu linki veriyoruz sadece. Onun üzerinden virüs gelmesi mümkün mü sadece aktivasyon onayı verebilmesi gerekmiyor mu?

Keşke sunucu ne gönderiyor diye Wireshark'la falan takip eden bir kaynak olsa. msguides kms sunucusu sadece aktivasyon onay mesajı mı yolluyor yoksa yazılım da yollayabiliyor mu onu çözemedim.
Yorumun devamında yazdım
Düşünmene gerk yok,
Hangi key lazımsa özel at.
En kolay iş o…

• Beğen
Reaksiyonlar: r137
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
yolcu arslan

Hayır slmgr.vbs gibi vbs betiklerinde virus olmaz. Kendimde yazıyorum zaman zaman.

Explorer.exe de yok ona bakarsan ama virus ona bulaştığında bir bela haline geliyor.

İnternette bir söz var "Bir ürün bedavaysa ürün sizsiniz." kms sitesinde sorun olabilir dedim. adam işi gücü bıraktı aylıkk veya yıllık ödeme yaptığı websitesinde sana bedava windows sunucusu neden olsun?

90 tl ye anahtar almak bence zor değil. Ayrıca KMSpico 2015-2016 gibi durduruldu. Bu projeyi devam ettirenler madencilik için devam ettiriyor.
Şahid oldum buna.
Yine siz bilirsiniz güvenilir buldum derseniz sorun yok.

ersckty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ersin Çakatay
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,856