r137
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 37
- İsim
- r r
KMS sunucularını scriptlerle, yazılımlarla değil doğrudan CMD'den kendimiz slmgr.vbs ile harici KMS sunucusu verdiğimizde de mi bu sorun var? Bunun olması için microsoft'un kendi slmgr.vbs aracında bir sorun olması gerekmiyor mu? Aktivasyon işlemi yapacak bir araç neden port açmaya izin versin?Adam anlatmış anlatmış başka tuzağa yönlendirmiş.
Kardeşim KMS sunucuları ms dışında ise biglisayarınızda port açıyor misal 1699 portu gibi bu portu şey deliği gibi açıyorsun adama mağara.
Bu porttan istediği zaman girebilirler. kms lotro cc nin güvenilir olduğunu nerden bilirsin?
Size tavsiyem uygun fiyata satın almanız. Sonra demedi demeyin bende kullandım bunları ama güvenilir değil gidip satın aldım.
slmgr.vbs üzerinden virüs bulaşabiliyor mu bu güvenlik açığı değil mi? KMS sunucusu linki veriyoruz sadece. Onun üzerinden virüs gelmesi mümkün mü sadece aktivasyon onayı verebilmesi gerekmiyor mu?cevabı kendin vermişsin.
Keşke sunucu ne gönderiyor diye Wireshark'la falan takip eden bir kaynak olsa. msguides kms sunucusu sadece aktivasyon onay mesajı mı yolluyor yoksa yazılım da yollayabiliyor mu onu çözemedim.