Ücretli virüs programı önerisi

PGE-Burak

80+
Reaksiyon skoru
39
Merhaba abiler kardeşler bir şey sormak istiyorum sizce Windows 10/11 de defender hariç ücretli orjinal virüs programı almaya gerek varmı ? Ve fiyatina göre en iyisi hangisidir ? Fikir alabilir miyim ( Kullanım amacı valorant , Netflix YouTube video yüklemek , premier pro için puliginler indirmek)

Merhaba abiler kardeşler bir şey sormak istiyorum sizce Windows 10/11 de defender hariç ücretli orjinal virüs programı almaya gerek varmı ? Ve fiyatina göre en iyisi hangisidir ? Fikir alabilir miyim ( Kullanım amacı valorant , Netflix YouTube video yüklemek , premier pro için puliginler indirmek)
sürekli kaçak sitelerden oyun indiren birisi değilsen windows defender yeterli olur virüslü yasak +18 sitelere giriş yapıyor isen kasprey iyi bir çözüm olur gibi web antivürüsüde var

sürekli kaçak sitelerden oyun indiren birisi değilsen windows defender yeterli olur virüslü yasak +18 sitelere giriş yapıyor isen kasprey iyi bir çözüm olur gibi web antivürüsüde var
Teşekkürler

Kaspersky günümüzdeki en iyisi

İnternete bağlı olan her cihaza zararlı bulaşabilir bunu bir kere unutmayın.

Eğer bilinçli bir kullanıcıysanız (ne indirdiğinizi biliyorsanız, saçma sitelere girmiyorsanız) ve bilgisayarı sizden başkası kullanmıyorsa Defender veya ücretsiz bir AV yeterli olacaktır. Yukarıdaki yazdıklarımı karşılamıyorsanız şunları öneririm,

*Bitdefender Internet Security (Çok kaynak tüketir, sistem güçlüyse tercih edebilirsiniz)
*Kaspersky Internet Security (Bitdefender IS'a göre daha hafiftir koruma düzeyleri yakındır)

Ücretsiz olarak da Kaspersky Security Cloud Free'ye bakabilirsiniz.

yıllardır kullanmıyorum hiç virüs yemedim.hem mac te hem windowsta

Kaspersky security cloud kullanmanızı öneririm bedava.

Geri