Neler Yeni

Yardım Ücretli VPN Tavsiyesi (2025 yılında Türkiye'de çalışan)

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert Güler
Arkadaşlar merhabalar VPN satın almak istiyorum ancak birçok VPN Türkiye'de engellenmiş durumda. Nord, Express gibi çok bilinen VPN'ler çalışmıyor. Ücretsiz ve log tutan kalitesiz VPN kullanmak istemiyorum. Sizin kullandığınız ve çalıştığndan emin olduğunuz VPN'leri önerebilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Rıfat Toklu
exit lag kullanabilirsin ping olmadan hem discord, opera (vb.) bütün sitelere erişim veriyor. ayrıca internet hızın düşmüyor çalışma prensibi tüm pc yi vpn ye sokmadan sadece uygulamayı vpn ye bağlıyor. bu sayede hem sistemin vpn ye bağlıyken hem de mesela steam' de hız kaybı olmadan oyun indirebiliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

tek yapman gereken hangi uygulamayı vpn ye bağlamak istediğini belirtmek

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert Güler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
exit lag kullanabilirsin ping olmadan hem discord, opera (vb.) bütün sitelere erişim veriyor. ayrıca internet hızın düşmüyor çalışma prensibi tüm pc yi vpn ye sokmadan sadece uygulamayı vpn ye bağlıyor. bu sayede hem sistemin vpn ye bağlıyken hem de mesela steam' de hız kaybı olmadan oyun indirebiliyorsun
Bilgilendirme için teşekkür ederim ama tüm sistemi vpn ile kullanmak istiyorum hatta mümkünse olası bir kopma durumunda kill switch tarzı özelliklerle interneti kapatmalı

Protonu indirdim telefonda giriş yapabildim ama pc de login olamadım nedense

Vpn i başka bir vpn ile açtıktan sonra login olabildim bu sefer bağlan tuşuna bastığımda bağlanmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Rıfat Toklu
Bilgilendirme için teşekkür ederim ama tüm sistemi vpn ile kullanmak istiyorum hatta mümkünse olası bir kopma durumunda kill switch tarzı özelliklerle interneti kapatmalı

Protonu indirdim telefonda giriş yapabildim ama pc de login olamadım nedense

Vpn i başka bir vpn ile açtıktan sonra login olabildim bu sefer bağlan tuşuna bastığımda bağlanmadı
bir araştırıp bakabilirsin ben sadece discord ve operada kullanıyorum. varsa öyle bir özelliği ben bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Demir
Arkadaşlar merhabalar VPN satın almak istiyorum ancak birçok VPN Türkiye'de engellenmiş durumda. Nord, Express gibi çok bilinen VPN'ler çalışmıyor. Ücretsiz ve log tutan kalitesiz VPN kullanmak istemiyorum. Sizin kullandığınız ve çalıştığndan emin olduğunuz VPN'leri önerebilir misiniz?
Kral konu alakasız sırt programı nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert Güler
Kral konu alakasız sırt programı nedir
Spor salonunda çalışmıyorum hocam Hataylıyım deprem sonrasında yakınlarımda salon bulamadığım için Calisthenics'e başladım Barfiks ,tuck front lever pull up, australian pull up , dumbell row , chin up tarzındaki temel hareketleri uyguluyorum , yeni yeni ileri seviye hareketlere geçtim

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
mamixblack
piyasada bulabileceğin en iyi vpn proton vpn, isviçreli bir şirket yönetiyor isviçre merkezli oldugu için isviçre hükümetinin gizlilik yasalarına tabii, isviçrenin siber gizlilik yasaları dünyanın en sıkı siber güvenlik yasası öyle herkese kolay kolay bilgi satmıyorlar ancak dünya çapında aranan bi suçlu olman lazım ki bilgilerini paylaşsınlar

Top Bottom