Teşekkür ederim kanka. Emeğine sağlık.MudRunner ürününü satın al | Xbox
MudRunner is the ultimate off-road experience putting the players in the driver seat and dares them to take charge of incredible all-terrain vehicles, venturing across extreme Siberian landscapes with only a map and compass as guides!www.microsoft.comIsonzo (Windows) ürününü satın al | Xbox
Çetin Alp savaşı, bu gerçekçi 1. Dünya Savaşı Birinci Şahıs Nişancıda taktik becerilerini sınayacak. Kuzey İtalya'nın manzaralı zirveleri, engebeli vadileri ve kırsal kasabaları arasında yüksek rakımlı savaşlarda yer al. İtalyan Cephesi'ndeki Büyük Savaş alevlendi ve beklenmedik boyutlara çıktı!www.xbox.com
Ya GTA 5 istiyorum aslında da keşke yine bir indirim olsa, epic games kasımda belki güzel indirimler yapar diye bekliyorum.bu paralara oyun yok zaten valorant lol cs2 falan oynarsın para bulursan terraria oyna.
2 dolara mı hmmm imkansızTeşekkür ederim kanka. Emeğine sağlık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya GTA 5 istiyorum aslında da keşke yine bir indirim olsa, epic games kasımda belki güzel indirimler yapar diye bekliyorum.
Geçen aldım 50 TL'ye hesap, adam bugüne kadar ücretsiz olan kaliteli oyunları toplamıştı. Zamanında yetişemedik ama 50 TL'ye kurtardık. Hesapta ödeme de yapmadığı için hesabı geri alma olasılığı da yok ve zaten direkt epostayla verdi. Araştırın bulursunuz.Ya GTA 5 istiyorum aslında da keşke yine bir indirim olsa, epic games kasımda belki güzel indirimler yapar diye bekliyorum.
Kanki 60 TL ye git metro 2033 al sonra paran olursa metro last light al sonra da exodusKorku hariç her türden olabilir.
Epic hesabı var elimde istiyorsan.Teşekkür ederim kanka. Emeğine sağlık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya GTA 5 istiyorum aslında da keşke yine bir indirim olsa, epic games kasımda belki güzel indirimler yapar diye bekliyorum.
Kanka ya bu işleri hiç bilmiyorum, nerden bulunur vs.Geçen aldım 50 TL'ye hesap, adam bugüne kadar ücretsiz olan kaliteli oyunları toplamıştı. Zamanında yetişemedik ama 50 TL'ye kurtardık. Hesapta ödeme de yapmadığı için hesabı geri alma olasılığı da yok ve zaten direkt epostayla verdi. Araştırın bulursunuz.