Neler Yeni

Ücretsiz antivirüs programı önerisi

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Arkadaşlar bilgisayarla tanıştığımdan beri yemediğim virüs kalmadı. Ama bunlar dikkatsizlikten değil, hep merakımdandı. Bu sabah da internetten birkaç tane mp4 dosyası indirdim. Normalde virüs totalden tarama yapardım ama 650mb geçtiği için yapamadım. Psikiojik olarak virüs bulaştığını düşünüyorum. Ücretsiz öneri yapar mısınız? Kaspersky üyeliğim vardı ama indirilmiyor. Sadece bir test yapıp geri sileceğim.

tavukkkkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
tavuk horoz
bitdefender 30 günlük denemesi başlatabilirsin tam tarama yapıp silersin süresi bitince otomatik olarak hesabın siliniyo zaten

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bitdefender 30 günlük denemesi başlatabilirsin tam tarama yapıp silersin süresi bitince otomatik olarak hesabın siliniyo zaten
eset yükledim, taramayı yapsın. Belki sonra yine bitdefender yüklerim. Yardımın için teşekkürler, Hayırlı Geceler.

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mustafa
Arkadaşlar bilgisayarla tanıştığımdan beri yemediğim virüs kalmadı. Ama bunlar dikkatsizlikten değil, hep merakımdandı. Bu sabah da internetten birkaç tane mp4 dosyası indirdim. Normalde virüs totalden tarama yapardım ama 650mb geçtiği için yapamadım. Psikiojik olarak virüs bulaştığını düşünüyorum. Ücretsiz öneri yapar mısınız? Kaspersky üyeliğim vardı ama indirilmiyor. Sadece bir test yapıp geri sileceğim.
kaspersky bundan daha iyi ücretsiz antivirüs görmedim şiddetle tavsiye ediyorum

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
kaspersky bundan daha iyi ücretsiz antivirüs görmedim
yüklemeye çalıştım ama olmadı. Önceden lisansım da vardı ama şu anda kullanamadım. Saçma bir şekilde 10 dakika boyunca indirmeye çalıştım inmedi. Ücret istedi, ben de eset yükledim. Şu anda taramayı yapıyor.

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mustafa
yüklemeye çalıştım ama olmadı. Önceden lisansım da vardı ama şu anda kullanamadım. Saçma bir şekilde 10 dakika boyunca indirmeye çalıştım inmedi. Ücret istedi, ben de eset yükledim. Şu anda taramayı yapıyor.

bu linkten dene birde normalde asla ücret istemez paket seçmediğin sürece

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,598
Üyeler
163,853
Son üye