Neler Yeni

ücretsiz antivürs önerisi

Abbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Alp KyRa
neyi tartışcaz kaspersky vardı bende şuan üyeliğiniz bitti diyor başka program lazım ücretsiz
Hocam kusura bakmayın benim merak ettiğim şu , sizde ki kaspersky orjinal muhtemelen. Ben bunun orijinalliğini sorguluyorum. Eğer sizde orijinal (kendi sitesinden) yüklü ise ve bu hata varsa orijinal olma ihtimali yüksek sanırım ?

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,650
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kusura bakmayın benim merak ettiğim şu , sizde ki kaspersky orjinal muhtemelen. Ben bunun orijinalliğini sorguluyorum. Eğer sizde orijinal (kendi sitesinden) yüklü ise ve bu hata varsa orijinal olma ihtimali yüksek sanırım ?
knk bilmiyorum ki ama kendi sitesinden indirmiştim bende bana program lazım yardım etcek yokk mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ağ duvarı ve antivirüsün bir arada bulunduğu COMODO Internet Security'yi kullanabilirsiniz.

Download Comodo Internet Security

Yükledikten sonra Comodo Internet Security İdeal Güvenlik Ayarları adlı konuda anlatılan yapılandırma işlemlerini gerçekleştiriniz.
knk comodoyu ücretsiz bulamadım

• Beğen
Reaksiyonlar: Abbo

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
@Tahacel6337 ;

COMODO Internet Security ücretsizdir, ücretli versiyonuda mevcuttur. İndirme bağlantısı yukarıdaki mesajımda bulunmaktadır.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,650
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ağ duvarı ve antivirüsün bir arada bulunduğu COMODO Internet Security'yi kullanabilirsiniz.

Download Comodo Internet Security

Yükledikten sonra Comodo Internet Security İdeal Güvenlik Ayarları adlı konuda anlatılan yapılandırma işlemlerini gerçekleştiriniz.
knk senin alttın link girilmiyor indirmek için attın link

@Tahacel6337 ;

COMODO Internet Security ücretsizdir, ücretli versiyonuda mevcuttur. İndirme bağlantısı yukarıdaki mesajımda bulunmaktadır.
işte tıklıyınca girmiyor sayfayı kapatıyor

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,650
İsim
Taha yücel
hocam kaspersky içinde bir yorum yapsanız :( kurdum fakat içim içimi yiyor , sahte bir şey mi kurdum diye :(
işte bilmiyorum ki ben sahtemi gerçek mi ben hiç dikkat etmedim onlara

COMODO Internet Security'nin altındaki ''Ücretsiz İndir'' butonuna basınız.

COMODO[dot]com Free Products
knk bunu şimdi bende buldum ücretsiz indire tıklıyorum başlamıyor

Top Bottom