TahaCel
80+ Gold
Dahası
ücretsiz kaspersky lisans istiyor başka olursa
neyi tartışcaz kaspersky vardı bende şuan üyeliğiniz bitti diyor başka program lazım ücretsizhttps://forum.donanimarsivi.com/konu/kaspersky-orijinal-mi.214667/ konuma gelirsen tartışabiliriz.
Hocam kusura bakmayın benim merak ettiğim şu , sizde ki kaspersky orjinal muhtemelen. Ben bunun orijinalliğini sorguluyorum. Eğer sizde orijinal (kendi sitesinden) yüklü ise ve bu hata varsa orijinal olma ihtimali yüksek sanırım ?neyi tartışcaz kaspersky vardı bende şuan üyeliğiniz bitti diyor başka program lazım ücretsiz
knk bilmiyorum ki ama kendi sitesinden indirmiştim bende bana program lazım yardım etcek yokk muHocam kusura bakmayın benim merak ettiğim şu , sizde ki kaspersky orjinal muhtemelen. Ben bunun orijinalliğini sorguluyorum. Eğer sizde orijinal (kendi sitesinden) yüklü ise ve bu hata varsa orijinal olma ihtimali yüksek sanırım ?
knk comodoyu ücretsiz bulamadımAğ duvarı ve antivirüsün bir arada bulunduğu COMODO Internet Security'yi kullanabilirsiniz.
Download Comodo Internet Security
Yükledikten sonra Comodo Internet Security İdeal Güvenlik Ayarları adlı konuda anlatılan yapılandırma işlemlerini gerçekleştiriniz.
knk senin alttın link girilmiyor indirmek için attın linkAğ duvarı ve antivirüsün bir arada bulunduğu COMODO Internet Security'yi kullanabilirsiniz.
Download Comodo Internet Security
Yükledikten sonra Comodo Internet Security İdeal Güvenlik Ayarları adlı konuda anlatılan yapılandırma işlemlerini gerçekleştiriniz.
işte tıklıyınca girmiyor sayfayı kapatıyor@Tahacel6337 ;
COMODO Internet Security ücretsizdir, ücretli versiyonuda mevcuttur. İndirme bağlantısı yukarıdaki mesajımda bulunmaktadır.
hocam kaspersky içinde bir yorum yapsanız kurdum fakat içim içimi yiyor , sahte bir şey mi kurdum diye@Tahacel6337 ;
COMODO Internet Security ücretsizdir, ücretli versiyonuda mevcuttur. İndirme bağlantısı yukarıdaki mesajımda bulunmaktadır.
Ücretsiz versiyonu mu kullanıyorsunuz?hocam kaspersky içinde bir yorum yapsanız kurdum fakat içim içimi yiyor , sahte bir şey mi kurdum diye
işte bilmiyorum ki ben sahtemi gerçek mi ben hiç dikkat etmedim onlarahocam kaspersky içinde bir yorum yapsanız kurdum fakat içim içimi yiyor , sahte bir şey mi kurdum diye
knk bunu şimdi bende buldum ücretsiz indire tıklıyorum başlamıyorCOMODO Internet Security'nin altındaki ''Ücretsiz İndir'' butonuna basınız.
COMODO[dot]com Free Products
Bir başka sitede (rus) 3 ay ücretsiz kaspersky verileceği söylenmiş , bende indirdim kurdum.Ücretsiz versiyonu mu kullanıyorsunuz?