HDD + Windows 10Benim sistem de sıkıntı yaşar mıyım? Avast yüklersem?
Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
4 GB RAM
Intel HD Graphics
HDD
Windows 10 home
Defendere Güvenemiyorum. Crackli oyunlar indirdiğim için.HDD + Windows 10
Bruh.
Defender koruma için yeterli ama güncel tutmalısın.
Defender'i güncel tut zaten virüs veya trojan varsa bulur.Defendere Güvenemiyorum. Crackli oyunlar indirdiğim için.
Hocam panda yükledim yanlış mı yaptım. Ve ben bilinçli kullanıcıyım neyin virüs olup olmadığını adından anlarım.Defender'i güncel tut zaten virüs veya trojan varsa bulur.
Bilgisayar zaten eski. Bir de fazladan antivirüs yüklersen daha da yorar. Uzun zamandır antivirüs yüklemiyorum ben. Son hallerinde hangisi nasıldır bilmiyorum o yüzden. Eskiden Panda için çok hantal diyorlardı. Çok çok eskiden. Şimdi nasıldır bilmem.Hocam panda yükledim yanlış mı yaptım. Ve ben bilinçli kullanıcıyım neyin virüs olup olmadığını adından anlarım.
Hocam benim bilgisayar eski ve özellikleri kötü. İlerde yeni pc alırsam ona da antivirüs yüklemem yavaşlatıyor pc yi fps düşüyor.Bilgisayar zaten eski. Bir de fazladan antivirüs yüklersen daha da yorar. Uzun zamandır antivirüs yüklemiyorum ben. Son hallerinde hangisi nasıldır bilmiyorum o yüzden. Eskiden Panda için çok hantal diyorlardı. Çok çok eskiden. Şimdi nasıldır bilmem.
Defender ile sorun yaşamadan kullanıyorum ben. Virüs olunca da direkt uyarıp siliyor zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen bilirsin yine de tabi.