ÜCRETSİZ BASİT VİDEO EDİT VE BASİT FOTOĞRAF DÜZENLEME PROGRAMI ARIYORUM

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,217
Arkadaşlar çok ağır değil araya video ekle,ses efekti ekle, geçiş efekti ekle, süreyi ayarla vb işler için kısacası basitçe arayüzü anlaşılabilir ücretsiz video edit programı önerilerinizi bekliyorum. Fotoğraf içinde arkaplanı sil/değiştir rengi ayarla fotoğrafı kes,istenmeyenler yerleri sil gibi basit işler için fotoğraf uygulaması arıyorum.son olarak gimp nasıl? Basitmi? Arayüzü falan anlaşılabilir mi? O ayarda bi program lazım ondan daha basiti de olur yukarda belirttiğim işler için.İyi forumlar.

Son düzenleme:
VSDC Free Video Editor

Arkadaşlar çok ağır değil araya video ekle,ses efekti ekle, geçiş efekti ekle, süreyi ayarla vb işler için kısacası basitçe arayüzü anlaşılabilir ücretsiz video edit programı önerilerinizi bekliyorum.
Camtasia Studio cmd'den windows etkinleştirir gibi not defteri üzerinden etkinleştirilebiliyor o yüzden aynı durum olduğunu düşünüyorum .d

Camtasia tam senlik

Arkadaşlar çok ağır değil araya video ekle,ses efekti ekle, geçiş efekti ekle, süreyi ayarla vb işler için kısacası basitçe arayüzü anlaşılabilir ücretsiz video edit programı önerilerinizi bekliyorum.
Movavi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,008
Üyeler
183,368
Son üye
Rashomomun
Geri