Yok. Linux'u öyle öğreten bir kanal var mı bilmiyorum. Linux zaten kendi kendini öğretir. Sen kur normalde ne yapıyorsan onu yap. Hatalar almaya başladıkça öğreniyorsun.önerdiğiniz Youtube kanalı veya web sitesi var mı ?
@Alexa
Linuxu yüklemeden kullanmak için bir site vardı Can değer isimli YouTube kanalının shortslarinda vardı fakat öğrenmek için yapmanız gereken (bence) vm veya ana makineye indirip günlük işlerinizi yapmanız. Dosya indirmekten tut oyun oynamaya ve eğer kodlama yapıyorsanız müzikle ilgileniyorsanız onlara da. Ayriyeten ingilizce biliyorsanız linux kanalları izleyebilirsiniz.yazdım , bu siteye ulaşılamıyor diyor
işte hocam bana kanalların ismi lazımLinuxu yüklemeden kullanmak için bir site vardı Can değer isimli YouTube kanalının shortslarinda vardı fakat öğrenmek için yapmanız gereken (bence) vm veya ana makineye indirip günlük işlerinizi yapmanız. Dosya indirmekten tut oyun oynamaya ve eğer kodlama yapıyorsanız müzikle ilgileniyorsanız onlara da. Ayriyeten ingilizce biliyorsanız linux kanalları izleyebilirsiniz.
linux un olayı ne hocam?Yok. Linux'u öyle öğreten bir kanal var mı bilmiyorum. Linux zaten kendi kendini öğretir. Sen kur normalde ne yapıyorsan onu yap. Hatalar almaya başladıkça öğreniyorsun.
linux öğreten kanalların çoğu yarıda bırakıyor seriyi.Aynı şekilde oyun yapım kanallarıda.Hiç yoktan 36 tl ye udemyde kurs almanızı öneririm.önerdiğiniz Youtube kanalı veya web sitesi var mı ?
@Alexa
İşletim sistemilinux un olayı ne hocam?
hocam onun ne olduğunu biliyorum işleyiş mantığını merak ediyorumlinux öğreten kanalların çoğu yarıda bırakıyor seriyi.Aynı şekilde oyun yapım kanallarıda.Hiç yoktan 36 TL ye udemyde kurs almanızı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşletim sistemi
SANIRIM onda kod yazmak vs. daha kolay.hocam onun ne olduğunu biliyorum işleyiş mantığını merak ediyorum
İçinde hacking toollar bulunduruyor bu nedenlede hacker ve siber güvenlikçilerin gözdesiSANIRIM onda kod yazmak vs. daha kolay.
https://forum.ubuntu-tr.net/yazdım , bu siteye ulaşılamıyor diyor