Ücretsiz PDF editleyici önerisi

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
13,814
Malum bu zamanlar kâğıttan ders çalışmak yerine elektronik kâğıtlarımız olan PDF'lerden ders çalışmaya başladık. Ben de PDF editleme programı arıyorum da hem ücretsiz olup hem de iyi olanu bulamadım. Adobe Acrobat'ın ücretsiz sürümü var galiba ama onda boya fırçası ile çizemiyoruz bir yerleri. Başka önerisi olan var mı?

Malum bu zamanlar kâğıttan ders çalışmak yerine elektronik kâğıtlarımız olan PDF'lerden ders çalışmaya başladık. Ben de PDF editleme programı arıyorum da hem ücretsiz olup hem de iyi olanu bulamadım. Adobe Acrobat'ın ücretsiz sürümü var galiba ama onda boya fırçası ile çizemiyoruz bir yerleri. Başka önerisi olan var mı?
Üstüne çizmek istiyorsan kesinlikle en iyisi Microsoft Edge'e entegre PDF düzenleyici.

Merhaba, bir PDF dosyasını düzenlemek ve dönüştürmek için, Renee PDF Aide'ın iyi bir seçim olabileceğini düşünüyorum. Bu yazılımın yeni sürümü yalnızca PDF dosyalarını Word, Excel, PowerPoint, Metin gibi düzenlenebilir dosya biçimlerine dönüştürmekle kalmaz, görüntüyü PDF'den çıkaramaz, aynı zamanda bölme, optimize etme, birleştirme, de / şifreleme gibi birçok yararlı düzenleme işlevi sunar, döndürün ve PDF işlevine filigran ekleyin. Renee PDF Aide içindeki bölme işlevi, istemediğiniz sayfaları belirterek hedef PDF dosyalarından gereksiz sayfaları silmenize yardımcı olabilir. İşte nasıl geçtiği. Umarım size yardımcı olabilir.
https://www.reneelab.com/cannot-edit-pdf.html#_Toc35008914

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,306
Üyeler
186,869
Son üye
bartubskr1
Geri