Ucuz Bir Kasa önerir misiniz??

Reaksiyon skoru
124
Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum. Eski bir kasam var onu kullanıp kullanamayacağımı bilmiyorum biraz küçük lakin yeni bir kasa istiyorum çünkü şuan ki kasamın sadece 2 tane hava çıkışı var (arkada ve yan kapakta 1 karışa 1 karıştan küçük) yeter mi hiç bir fikrim yok.
yeni kasa önerilerinzi bekliyorum ,
Anakartım: Gigabyte GA-A320M-H AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
Güç Kaynağım: FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply

Bir tane buldum uygun mudur bakarsanız sevinirim.
Kasa - Everest K2 Fanlı ATX Kasa

F/P olursa çok sevinirim.

Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum. Eski bir kasam var onu kullanıp kullanamayacağımı bilmiyorum biraz küçük lakin yeni bir kasa istiyorum çünkü şuan ki kasamın sadece 2 tane hava çıkışı var (arkada ve yan kapakta 1 karışa 1 karıştan küçük) yeter mi hiç bir fikrim yok.
yeni kasa önerilerinzi bekliyorum ,
Anakartım: Gigabyte GA-A320M-H AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
Güç Kaynağım: FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply

Bir tane buldum uygun mudur bakarsanız sevinirim.
Kasa - Everest K2 Fanlı ATX Kasa

F/P olursa çok sevinirim.

Ben insanlara hep bunu öneriyorum. Kötü bir yorumda gelmedi. İsterseniz bir bakın.

Teknobiyotik den Dak Guardian serisine bakmanı öneririm
Dark Guardian Kasa övmek için yazmıyorum ancak; Önü tamamen mesh yapıda + 4 adet full A/RGB fan + hız kontrollü fan kiti 10 fan destekliyor + kasa 8 fan destekli + ön kısım, üst kısım ve PSU için ayrı toz flitresi ve diğer kasalara oranla daha geniş alan bunlardan dolayı şöyle diyeyim yorum atacak herkese MSİ Mag Forge 100m/r ve Corsair Delta RGB ile kasrşılaştırılmaması gereken bir kasadır bence

Teknobiyotik den Dak Guardian serisine bakmanı öneririm
Dark Guardian Kasa övmek için yazmıyorum ancak; Önü tamamen mesh yapıda + 4 adet full A/RGB fan + hız kontrollü fan kiti 10 fan destekliyor + kasa 8 fan destekli + ön kısım, üst kısım ve PSU için ayrı toz flitresi ve diğer kasalara oranla daha geniş alan bunlardan dolayı şöyle diyeyim yorum atacak herkese MSİ Mag Forge 100m/r ve Corsair Delta RGB ile kasrşılaştırılmaması gereken bir kasadır bence

Kasaya hiçbir lafım yok güzel hava sirkülasyonuna sahiptir fakat çok toz toplamaz mı ? 2 Gün açık dursa, bir temizlik ister yani :/

Arkadaşlar bütçe az Işık vs. benim için önemli değil.
F/P olması ve toz tutmaması tek temennim.

Toz filtresi her kasada var artık. Fakat filtreler tozun tamamını tutamaz ki.
zaten önündeki mesh yapı belli derecede filtre görevi görüyor ekstra filtre de var pek toplanacağını sanmam ki zaten illaki tozlanacak yüksek soğutma karşısında bir eksin olacak illaki arada temizlemek zor bir şey değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten önündeki mesh yapı belli derecede filtre görevi görüyor ekstra filtre de var pek toplanacağını sanmam ki zaten illaki tozlanacak yüksek soğutma karşısında bir eksin olacak illaki arada temizlemek zor bir şey değil
Hatta yaz geliyor yazın o ekstra filtreyi çıkarmak mantıklı olur hava akışını çok kesiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,964
Üyeler
189,360
Son üye
oguzhancngl46
Geri