Neler Yeni

Ucuz Elektro mu Kaliteli Akustik mi?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Elektro gitar almak istiyorum fakat bütçem başlangıç seviyesi 2. el elektro'lara yetiyor. Kaliteli bir akustik veya klasik alabilirim fakat çalmak istediğim enstruman elektro gitar. Hangisini tercih etmemi önerirsiniz?

Afren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yılmaz Eren Çoban
Bu tamamen sana ve ne çalmak istediğine bağlı. Eğer senin elektroya hevesin varsa bir akustik içindeki tüm ışığı söndürebilir. Benim önerim bu durumda bir Zuhal müzik veya do-re müzik mağazasına gidip deneyerek karar vermen ve hangisi içine siniyorsa ona göre karar vermen. Bunun dışında bütçeni söylersen ona göre daha iyi bir yanıt verebilirim.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Neyi çalmak istiyorsan ona yönel, ikisi de çok keyifli enstrümanlar fakat elektro isterken gidip akustik almak büyük ihtimal seni tatmin etmeyecek. Bence şansın varsa biraz daha para biriktirip düzgün bir elektro al.

İsmetPotter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsmet
Elektro gitar almak istiyorum fakat bütçem başlangıç seviyesi 2. el elektro'lara yetiyor. Kaliteli bir akustik veya klasik alabilirim fakat çalmak istediğim enstruman elektro gitar. Hangisini tercih etmemi önerirsiniz?
neyi çalmak istediğine bağlı yukarda arkadaşın dediği gibi zuhal müzik veya do-re müzik mağazlarında sana yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum

serwintes

80+ Gold
kaliteli elektro akustik
Mesaj otomatik birleştirildi:

f170 mi f710 mu ne vardı yamaha çok güzel

Top Bottom