LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
AK820 pro nasıl memnun musunanladığım kadarıyla vergi hariç 30 euro keşke daha önceden bilseydim tr den ak820 pro almazdım
AK820 pro nasıl memnun musunanladığım kadarıyla vergi hariç 30 euro keşke daha önceden bilseydim tr den ak820 pro almazdım
Vergi dahil değil hocam çok takmayın kafanıza.Anlamadım şimdi vergi dahil mi değil mi? Kendim de düşünüyorum korkutuyor bu meseleler
bunun konusunu geçeli çok olduKABLOSUZ
vergi olayı korkutuyo.Bu klavyeyi sık sık görüyorum bu forumda başka bi zaman indirime girdiğinde alırım
muazzam da tr fiyatı fahiş gibi geliyor bana max ve normale kıyaslaAK820 pro nasıl memnun musun
konu sahibi benim bana atmışsın cevap verdim.Konunun geçip geçmemesi senin yanlış okumanı değiştirmiyorbunun konusunu geçeli çok oldu
Ticaret bakanlığının sitesinden bakarsan emin olabilirsin çoğu kişi vergi dahil olmadan sınır 30 diyor yani gümrüğe takılmaz muhtemelenvergi olayı korkutuyo.Bu klavyeyi sık sık görüyorum bu forumda başka bi zaman indirime girdiğinde alırım
renk seçeneği yok sanırım mor beyaz olanı almak istiyordum
boşuna uzatıyorsun görmedim yazısını da okumadın herhaldekonu sahibi benim bana atmışsın cevap verdim.Konunun geçip geçmemesi senin yanlış okumanı değiştirmiyor
evet açıklamada tek renk varrenk seçeneği yok sanırım mor beyaz olanı almak istiyordum
daha mı iyi senin attığınTicaret bakanlığının sitesinden bakarsan emin olabilirsin çoğu kişi vergi dahil olmadan sınır 30 diyor yani gümrüğe takılmaz muhtemelen
Tekrar indirime gireceğini sanmıyorum bu arada forumda çok gördüğün bu model değil ak820 pro'dur. Benim attığım max
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tekrar indirime girse bile çok beklersin
AK820 max, AK820 pro'dan iyi.daha mı iyi senin attığın
tek almama nedenim rengi olur bakıcam karar vericem sesi vs güzel kablosuz olması zaten iyiAK820 max, AK820 pro'dan iyi.
En belirgin fark max olan kablosuz, pro olan kablolu. Genel olarak daha iyi sanırım diğer özellikleri de ama emin değilim.
Her türlü daha iyi ama
Keycap değiştirirsin zor bir şey değiltek almama nedenim rengi olur bakıcam karar vericem sesi vs güzel kablosuz olması zaten iyi