max 2kbutce
ama daha ucuz olursa daha iyi olurmax 2k
logıtech f710max 2k
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama daha ucuz olursa daha iyi olur
bu kol görünüş olarak pek güzel durmuyor hocam ama logitech kalitesi vardır tabii ki ,çakma 360 kollarından alsam iş görür mü sizcelogıtech f710
f710 var bende gayet sağlam ama dediğiniz gibi bu attığım daha rahatbu kol görünüş olarak pek güzel durmuyor hocam ama logitech kalitesi vardır tabii ki ,çakma 360 kollarından alsam iş görür mü sizce
satıcı hakkında bilgim yok ben 1 ay önce fln aliexpress den almıştım memnunumMesaj otomatik birleştirildi:
f710 var bende gayet sağlam ama dediğiniz gibi bu attığım daha rahat
tamamdır teşekkürlerMesaj otomatik birleştirildi:
f710 var bende gayet sağlam ama dediğiniz gibi bu attığım daha rahat
Mesaj otomatik birleştirildi:
satıcı hakkında bilgim yok ben 1 ay önce fln aliexpress den almıştım memnunum
rica ederim formun 2.el kısmına bakarsan 1 tane ilan gördüm satantamamdır teşekkürler
hocam gelmez bu gumruge takılırDaha önceden xbox ve dualsens kullanmıs birisi olarak yaziyorum. Ben, pc de fps oyunlari oynamak icin xbox kolu almistim. Fakat bu kollar bir sure sonra joystick'i bir yöne kendiliginden cekmeye basliyor. bunun icin anti drift hall effect olan bir gamepad alman gerek. Ekte belirttigim gamepad bu özellikte+kendi 2.4 ghz alicisi var. Türkiyede bu fiyat bandinda alabilecegin tüm gamepadlerden hatta xbox dan bile f/p olarak daha iyi diyebilirz.
Fiyat konusunda gümrüge takılıp takılmama kısımıni araştırman gerek (1200 tl vergi dahil en azindan benim icin belki ilk siparis indirimi vardir. Daha uyguna gelir.) olmadı indirim kovalayarak alabilirsin turkiyeden bazi insanlar indirimde 400 tl civarına almış. Emin ol bunu aldiktan sonra türkiyedeki dandik kollara kiyasla bununla uzunca bir sure sıkıntı yasamazsın.
Bluetooth, Dongle, anahtar için kablolu, Android, IOS, PC ve buhar oyunları ile g Nova Lite kablosuz Gamepad denetleyicisi - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
8bitdo ultimate 2c vardı ona bir bak derimbilgisayarda oyun oynamak icin gamepad almak istiyorum bilgisayarımda bluetooth modülü bulunmuyor ucuz fp gamepad önerisi olan varmı
Hocam hardcore oyun oynamayacagim, işimi gorsun yeter dersen bu tarz kollar da var bu gumruge takilmaz. 830tl Ds4windows eklentisi ile kullanabilirsiniz. Tabi kalitesi tartışılır. Yorumları inceleyin.hocam gelmez bu gumruge takılır