bütçe?Merhaba, uygun fiyata masaüstü 3060 yada 3070 li pc toplamak istiyorum öneriniz var mıdır?
Monitör dahil mi bu bütçeye sadece kasa mı? Monitör hariçse 3070Ti veya biraz zorlarsam 3080 sığar o bütçeyeKesin bir bütçe yok ama 30 bini aşmasa ve yakın olsa yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve asus anakartlı istiyorum.
AMD Rx e pek güvenemiyorum nedense GeForce serisine alıştım.Monitör dahil mi bu bütçeye sadece kasa mı? Monitör hariçse 3070Ti veya biraz zorlarsam 3080 sığar o bütçeye
Veya AMD tarafında RX 6900XT.
Amd Rx serisi f/p olarak daha iyi ama yazılımsal olarak geforce'Un RayTraycing ve Dlss'İ daha iyi.AMD Rx e pek güvenemiyorum nedense GeForce serisine alıştım.
bende şahsen 3060'lı bir pc toplamak istiyorum ama bütçe az olunca yapabileceğim bir şey kalmıyor ondan 6600'lü bir sistem topluyorum.GEFORCE sistemlerine sürekli güncelleme geliyor ve bende RT ve Dlss için arasında kaldım.
Ben sistem buluyorum 20k ya güzel fakat pahalı diyorlar.bende şahsen 3060'lı bir pc toplamak istiyorum ama bütçe az olunca yapabileceğim bir şey kalmıyor ondan 6600'lü bir sistem topluyorum.
normal kanka pahalı onun yerine toplama yap daha güzel bir pc yaparsınBen sistem buluyorum 20k ya güzel fakat pahalı diyorlar.
kendin daha ucuza toplayabilirsin ve 550wat psu yeter mi bilemiycemBen sistem buluyorum 20k ya güzel fakat pahalı diyorlar.