Bütçe aşılabilirse bu gayet iyidir:Bütçe fazla değil 50 tlyi geçmesse güzel olabilir ama daha iyi olacaksa geçebilir.
Bütçe aşılabilirse bu gayet iyidir:
TP-Link UB400 TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link UB400 TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Kullanmadım ama çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum.Bu nasıldır hocam ?
![]()
Inca IBT-501 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Inca IBT-501 Bluetooth Adaptör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu model hakkında bir bilgim yok ama kaliteli olduğunu sanmıyorum. Önerdiğim model bizzat kullandığım bir model. 30TL olan bütçemi neredeyse ikiye katlayıp almıştım ama bu fiyatı verip aldığıma hiç pişman etmedi.Bu nasıldır hocam ?
![]()
Inca IBT-501 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Inca IBT-501 Bluetooth Adaptör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ben kulaklıkla kullanıcam bir sorun olmaz değil mi ve çekim alanı kaç metredir ?Bu model hakkında bir bilgim yok ama kaliteli olduğunu sanmıyorum. Önerdiğim model bizzat kullandığım bir model. 30TL olan bütçemi neredeyse ikiye katlayıp almıştım ama bu fiyatı verip aldığıma hiç pişman etmedi.
Çekim alanı kulaklığa göre değişiyor. Q10 kulaklığımla 15 metre uzağa (3 oda arkası) kadar kesilme olmuyor bende. Ama telefona bağlayınca 25 metreye kadar çekiyor aynı kulaklık o yüzden mesafeye aşırı iyi diyemem. Kulaklıkla ses kalitesi kayıpsız oluyor. Telefonda neyse bilgisayarda da oBen kulaklıkla kullanıcam bir sorun olmaz değil mi ve çekim alanı kaç metredir ?
Aynı kulaklık ile kullanıcam hocam teşekkürlerÇekim alanı kulaklığa göre değişiyor. Q10 kulaklığımla 15 metre uzağa (3 oda arkası) kadar kesilme olmuyor bende. Ama telefona bağlayınca 25 metreye kadar çekiyor aynı kulaklık o yüzden mesafeye aşırı iyi diyemem. Kulaklıkla ses kalitesi kayıpsız oluyor. Telefonda neyse bilgisayarda da o
Telefonum iyi bir model (iPhone 11) çekim alanı o yüzden de iyi oluyor olabilir belirteyim.
Hocam bide Q10 mikrofonunu kullanabiliyor musunuz pcde ?Çekim alanı kulaklığa göre değişiyor. Q10 kulaklığımla 15 metre uzağa (3 oda arkası) kadar kesilme olmuyor bende. Ama telefona bağlayınca 25 metreye kadar çekiyor aynı kulaklık o yüzden mesafeye aşırı iyi diyemem. Kulaklıkla ses kalitesi kayıpsız oluyor. Telefonda neyse bilgisayarda da o
Telefonum iyi bir model (iPhone 11) çekim alanı o yüzden de iyi oluyor olabilir belirteyim.
Kullanamıyorum. Sadece bu adaptörü kullandığım bilgisayarda değil Windows 10 yüklü hiçbir bilgisayarda çalışmıyor.Hocam bide Q10 mikrofonunu kullanabiliyor musunuz pcde ?
Tamamdır hocam teşekkürler.Kullanamıyorum. Sadece bu adaptörü kullandığım bilgisayarda değil Windows 10 yüklü hiçbir bilgisayarda çalışmıyor.
(Daha doğrusu mikrofonu kullanmak isterseniz kulaklıktan ses gelmiyor. Ya ses ya mikrofon diyor yani.)