Neler Yeni

Ucuz ve Yasal TOD Kodu Nasıl Bulabilirim?

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Ahmet Hakan
Piyasada bir sürü kod var. CC ile alınmış bir kod alıp başıma bela almak istemiyorum. 100-150 lira bütçeye kadar yasal yollardan alındığına emin olabileceğim bir kod bulmam mümkün müdür?

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mehmet Yanık
Piyasada bir sürü kod var. CC ile alınmış bir kod alıp başıma bela almak istemiyorum. 100-150 lira bütçeye kadar yasal yollardan alındığına emin olabileceğim bir kod bulmam mümkün müdür?
tod dediginiz şey nedir anlamadım

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Ahmet Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tod dediginiz şey nedir anlamadım
Yayıncı kuruluşun internet üzerinden maç yayını verdiği platform. Yarın evde arkadaşlarımla maç izleyeceğiz yan odada izleyecek kardeşim için kod bakıyorum.

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mehmet Yanık
sezonluk taraftar paketi 220 tl aylık ama şöyle kötü yanı var sadece tek bir takımın maçlarını izleyebiliyorsun
ama kolay bir mantıkla bunu aşarız 1 aylık sezonluk ödedikten sonra maçını izle sonra geri iade et ve bir daki derbidede istedigin takımı tekrardan alırsın

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Ahmet Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sezonluk taraftar paketi 220 tl aylık ama şöyle kötü yanı var sadece tek bir takımın maçlarını izleyebiliyorsun
ama kolay bir mantıkla bunu aşarız 1 aylık sezonluk ödedikten sonra maçını izle sonra geri iade et ve bir daki derbidede istedigin takımı tekrardan alırsın

Evde hali hazırda uydu yayını var zaten. Tek seferlik lazım. Böyle 12 aylık paket oluyor. İade de yıllık paketlerde yokmuş.

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mehmet Yanık
1740343605231.png

Top Bottom