Neler Yeni

Ucuza 6700 XT buldum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Hocam o meşhur Esenyurt'taki dükkan. Fiyat listesi güncel olmuyor genelde. Telefonla arayıp sorarsanız daha farklı bir fiyat duyacaksınız çok büyük ihtimal.
2. olarak karalama olarak düşünülmesin kesinlikle. Benim net bir bilgim yok ( bunu peşinen ve üstüne basa basa söylüyorum) ama yine forumda açılan bir kaç konuda miningden çıkmış kartları kutulayıp jelatinlediklerine dair iddiada bulunan bir arkadaş olmuştu. Hatta o bile "net olmakla birlikte duyduğum kadarıyla" diye söylemişti bunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umut Çetin
Çok saçma ama gerçekse 2.el bile olsa kartlar 6700xt msi gamingx 8 kysa alınır abi kart daha yeni cikti zaten adam acaba yurt disindan akrabasiyla falan getirtip burada mi satiyo napiyo baktim şimdi sarı siteden bu fiyatlar gerçek olamaz 3070 ekran kartına 8.900 tl diyo kafayı yersin

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,049
İsim
Hacı
Gidip elden alın:)

Hocam o meşhur Esenyurt'taki dükkan. Fiyat listesi güncel olmuyor genelde. Telefonla arayıp sorarsanız daha farklı bir fiyat duyacaksınız çok büyük ihtimal.
2. olarak karalama olarak düşünülmesin kesinlikle. Benim net bir bilgim yok ( bunu peşinen ve üstüne basa basa söylüyorum) ama yine forumda açılan bir kaç konuda miningden çıkmış kartları kutulayıp jelatinlediklerine dair iddiada bulunan bir arkadaş olmuştu. Hatta o bile "net olmakla birlikte duyduğum kadarıyla" diye söylemişti bunu.
Bir video gördüm mining yapılan kartlarda performans kaybı çok az oluyordu sizce değermi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok saçma ama gerçekse 2.el bile olsa kartlar 6700xt msi gamingx 8 kysa alınır abi kart daha yeni cikti zaten adam acaba yurt disindan akrabasiyla falan getirtip burada mi satiyo napiyo baktim şimdi sarı siteden bu fiyatlar gerçek olamaz 3070 ekran kartına 8.900 TL diyo kafayı yersin
Dimi 2. Elde olsa değer gibi

Asus geri ödeme kampanyası ile daha ucuza geliyor hem de sıfır.😀Almayı düşünüyorsan acele et.
Sence 0 emin dual almak mı yoksa 2.el riski olan gaming x yada tuf model mi

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Hepsi kullanılmış kart. Dükkan 50 kere isim değişti. Bedava verse almayın

MYSTIC

80+ Silver
Asus dual dimi ama ne zaman geliyor belli değil
Ohoo kardeşim öyle düşünürsen hiçbir şey yapamazsın.Hem kargo takibi vardır.HEM DE SIFIR YANİ.sirf elime hemen ulaşıyor diye aynı fiyata 2.el almak baya mantıksız yani.

Bir video gördüm mining yapılan kartlarda performans kaybı çok az oluyordu sizce değermi

Dimi 2. Elde olsa değer gibi

Sence 0 emin dual almak mı yoksa 2.el riski olan gaming x yada tuf model mi
0 dual tabii ki.2. ele ne yaptıkları belli mi?Belki yanmanın eşiğinden döndü.2. el daha riskli o kadar yani.

Ohoo kardeşim öyle düşünürsen hiçbir şey yapamazsın.Hem kargo takibi vardır.HEM DE SIFIR YANİ.sirf elime hemen ulaşıyor diye aynı fiyata 2.el almak baya mantıksız yani.

0 dual tabii ki.2. ele ne yaptıkları belli mi?Belki yanmanın eşiğinden döndü.2. el daha riskli o kadar yani.
Anladım teşekkürler

Knk ben alcam da nasıl cashback e başvurduğumuzu söyleyebilir misin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,015
Üyeler
168,072
Son üye
cephe01
Top Bottom