Hocam bütçem 8ksoğutması en üst modellerden zaten 2Kda da akar
300tl arttır al işteHocam bütçem 8k
Taksitle alıcam illa 8k altı olsun diyorlar benlik bir durum yok300tl arttır al işte
amd problem değilse 300 daha koy al, diğer türlü 8klık urunde nays gecerlı mı bılmıyorum ama gecerlıyse naysla satın al %10 ındırım kapHocam bütçem 8k
Hocam kartla alacağım ondan dolayı söylüyorum amd problem değil 6650xt alacaktım güvenilir satıcı yolamd problem değilse 300 daha koy al, diğer türlü 8klık urunde nays gecerlı mı bılmıyorum ama gecerlıyse naysla satın al %10 ındırım kap
8k geçmesin diyorsan bu var o zaman https://www.akakce.com/ekran-karti/...lse-gaming-11306-09-20g-fiyati,353569515.htmlTaksitle alıcam illa 8k altı olsun diyorlar benlik bir durum yok
dediğim gibi bir sıkıntı görmedim şuana kadar zotac da gayet güzel de oyunlarda çok ısınmıyor denedğim oyunlar forza 5 en üst ayarlarda bf5 en üst cod yine en üst ayarlarda denemedimHocam bütçem 8k
Tamamdır hocam söylüyorum şimdi 5600x le beraber kullanacağımdediğim gibi bir sıkıntı görmedim şuana kadar zotac da gayet güzel de oyunlarda çok ısınmıyor denedğim oyunlar forza 5 en üst ayarlarda bf5 en üst cod yine en üst ayarlarda denemedim
3060 ı söylüyorum ozamanevet bende oradan aldım bu arada cod denedim klavye oto düzeltmiş
Şimdi alacağım hemen şimdi acil öneri lazım