Neler Yeni

Ucuza ekran kartı alımı (?)

Fatkör

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Fatih Köroğlu
Arkadaşlar neweeg shuffle diye bir etkinlik varmış seçilen anladığım kadarıyla seçilen üründe çekilişle alma hakkı kazanıyormuşuz ben çekilişe katılma hakkı kazanmak için seçimimi yaptım rtx 3070 ko edition
ama merak ettiğim şey bu ürün bana ne kadara gelir garantisi olurmu?
Lütfen yardım edin linkini atıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yardım edin lütfen ekran kartsızlıktan bıktım türkiyeye geliyormu

Son düzenleme:

zeroliva

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
serkan aslan
merhabalar. newegg türkiyeye ürün gönderiyor. kargo ücretide çok tutmaz. görece ekran kartının fiyatı piyasaya göre uygun. tek sıkıntı çekilişte size çıkıp çıkmayacağı. çıkarsa mailinize bilgisi geliyor. mail geldikten sonra belirtilen süre içinde alışverişi tamamlaman lazım yoksa hakkınızı kaybediyorsunuz. (2-4 saat). benim de size bir sorum var. üyeliğim var newegg'de fakat shuffle sayfasına site içinden ulaşamıyorum. webden aratıp girdiğimde ise ürünleri seçip altta onay tuşuna basmam gerekiyor. ama onay tuşu aktif olmuyor. siz de ürün seçildikten sonra sağ alttaki onay butonu çalışıyor mu? veya almak istediğiniz ürünler için nasıl çekilişe katıldınız.

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
merhabalar. newegg türkiyeye ürün gönderiyor. kargo ücretide çok tutmaz. görece ekran kartının fiyatı piyasaya göre uygun. tek sıkıntı çekilişte size çıkıp çıkmayacağı. çıkarsa mailinize bilgisi geliyor. mail geldikten sonra belirtilen süre içinde alışverişi tamamlaman lazım yoksa hakkınızı kaybediyorsunuz. (2-4 saat). benim de size bir sorum var. üyeliğim var newegg'de fakat shuffle sayfasına site içinden ulaşamıyorum. webden aratıp girdiğimde ise ürünleri seçip altta onay tuşuna basmam gerekiyor. ama onay tuşu aktif olmuyor. siz de ürün seçildikten sonra sağ alttaki onay butonu çalışıyor mu? veya almak istediğiniz ürünler için nasıl çekilişe katıldınız.
Üye olmuş olman lazım ve aktif olması için çekilişe olan geri sayım değil. Çekilişin geri sayımı olmalı. Önce çekilişe geri sarıyor sonra çekiliş geri sayımı başlıyor. Bu ikisi tamamsa olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,648
Üyeler
166,972
Son üye
xEraie
Top Bottom