Onlar sana e posta veriyorlar yani diyelimki sen pubg aldın sana içinde pubg olan bir Steam hesabı veriyor 1 2 hafta sonra şifresini değiştiriyor yani adanım elinde 50 60 tane hesap var sana satıyo başkası satın alınca şifreyi değiştirip ona veriyorarkadaşlar instagram oyun butikleri vs vs bu oyunları nerden buluyor?
RDR2 50 TL'ye satıyor adamlar
iyi de ben bf5 aldım hala sorunsuz 2 3 aydırOnlar sana e posta veriyorlar yani diyelimki sen PUBG aldın sana içinde PUBG olan bir Steam hesabı veriyor 1 2 hafta sonra şifresini değiştiriyor yani adanım elinde 50 60 tane hesap var sana satıyo başkası satın alınca şifreyi değiştirip ona veriyor
Hesap olarakmı verdiler kod olarakmı?iyi de ben bf5 aldım hala sorunsuz 2 3 aydır
bildiğin varsa atar mısın yazar alıcam ama kimse karşılıksız gelmezToplu olarak aldıkları bir yer var sanırsam.
hesapHesap olarakmı verdiler kod olarakmı?
şifresini değiştirmeye çalışırsan kapanıyor hesapbildiğin varsa atar mısın yazar alıcam ama kimse karşılıksız gelmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
hesap
Çoğu dolandırıcı oynasana.com fln onlar güvenilir çok kolayca anlarsın dolandırıcıyı 5 10 TL fiyat oynar ama 300tl ilk oyunu 20 TL ye alamazsıniyi de ben bf5 aldım hala sorunsuz 2 3 aydır
Knk hesapsa onun şifresini büyük ihtimalle değiştirirler bi arabildiğin varsa atar mısın yazar alıcam ama kimse karşılıksız gelmez
hesap
şifresini değiştirmeye çalışırsan kapanıyor hesap
ya tamam 2 ay dayansın adsense onaylanınca para vercem zatenÇoğu dolandırıcı oynasana.com fln onlar güvenilir çok kolayca anlarsın dolandırıcıyı 5 10 TL fiyat oynar ama 300tl ilk oyunu 20 TL ye alamazsın
Knk hesapsa onun şifresini büyük ihtimalle değiştirirler bi ara
Knk ben 2 kere aldım ikisindede dolandırıldım şifreyi değiştirdiler Yani bende birdaha hiç almadımya tamam 2 ay dayansın adsense onaylanınca para vercem zaten