320 birime 2060 ...Gereksiz fiyatlandırma mining cilerden nefret ediyorum ya amd kartları bu kadar uçuk değil 7K gibi korkutan rakamlar var.
rtx 2060 da uçuk ki bu aralar. https://www.akakce.com/ekran-karti/...dual-192-bit-gddr6-6-gb-fiyati,585244065.html320 birime 2060 ...
kuzenimde aynı şekil 6750ye almıştı gaming pro modelini oda şükrediyo iyiki almışım diye3070'i pahalıya aldığını düşünen bne bunları görünce
2 ay sonra sne:3070'i pahalıya aldığını düşünen bne bunları görünce
olabilir yani2 ay sonra sne:
3070'i pahalıya aldığını düşünen bne bunları görünce
Ikinci el 2080 Ti 'lar çok pahalı değil şuankeşke alsaymışım düşer diye aileme fazla ısrarda etmedim diploma alırsan diye söz vermişlerdi
3. seri çıkmışken almam ya 2.el, bekleyecem abicim eninde sonunda o ethereum düşecek o zaman o fiyatlarda düşecek inadına bekleyecem. Bi 7 sene değiştirmem ekran kartını alırsam.Ikinci el 2080 Ti 'lar çok pahalı değil şuan
Bakılabilir.
Aklında bulunsun bence 2. el 2080 Ti3. seri çıkmışken almam ya 2.el, bekleyecem abicim eninde sonunda o ethereum düşecek o zaman o fiyatlarda düşecek inadına bekleyecem.
Ahhh bee ben dahada düşer diye beklettim babam alalım demişti zamanında şimdi uçtu umarım düzelir.olabilir yani
Gerçi Nvidia zam bile yaptı 3000 serisi kartlara stok olsa bile daha pahalı olabilir