cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
al sen yurtdışından napim sen zaten beni tilt etmek için yartılmışsınSana kötü bir haberim var
al sen yurtdışından napim sen zaten beni tilt etmek için yartılmışsınSana kötü bir haberim var
Gamerock-Gaming OC takas?al sen yurtdışından napim sen zaten beni tilt etmek için yartılmışsın
hemenGamerock-Gaming OC takas?
Aorus Master ile Gaming OC arasındaki 500 TL'ye değer mi sence Ğ?hemen
ğğğAorus Master ile Gaming OC arasındaki 500 TL'ye değer mi sence Ğ?
3060Ti almak istiyen bana yapılır mı? bu.Gereksiz fiyatlandırma mining cilerden nefret ediyorum ya amd kartları bu kadar uçuk değil 7K gibi korkutan rakamlar var.
500 TL'ye anakartı ve PSU'yu yükseltebiliyorum ama, o yönden düşününce değmez gibi.Değer 1-2 derecelik fark var bide LCD panel VRM kalitesini unutmamak lazım.
İnanırmısın ekran kartları stok'a gelmeden önce 3070 kesin alırım 6000TL Rog Strix gömerim dedim bi geldiler 7 - 7.5K, sonra dedim benim buna bütçem yetmez 3060ti bekleyeyim dedim 6.5 -7K Rog Strix yok bunuda alamam dedim 3060 alayım bari diyordum az önce gelecek fiyatını görünce aha buda 6K dan gelir diyordum fakat mining patladığı için dünyada 8 - 9K olur Rog Strix Gerçi stoklarda aşırı derecede yok ki şu korana bizi bitirdi be.3060Ti almak istiyen bana yapılır mı? bu.
Cidden şunlara bir el atmak lazım veya firmalar sırf bu iş için ekran kartı üretse daha fazla gelir elde ederler ve normal kullanıcılar sıkıntı yaşamaz.
Aynen kral valla almasına alıcam ama yazık şu fiyatları vermek istemiyorum.İnanırmısın ekran kartları stok'a gelmeden önce 3070 kesin alırım 6000TL Rog Strix gömerim dedim bi geldiler 7 - 7.5K, sonra dedim benim buna bütçem yetmez 3060ti bekleyeyim dedim 6.5 -7K Rog Strix yok bunuda alamam dedim 3060 alayım bari diyordum az önce gelecek fiyatını görünce aha buda 6K dan gelir diyordum fakat mining patladığı için dünyada 8 - 9K olur Rog Strix Gerçi stoklarda aşırı derecede yok ki şu korana bizi bitirdi be.
Bu akşam incehesap da MSI RTX 3070 Gaming X TRIO 13000₺ den 9000₺ düşürmüşler ve stoklar 2 dakika da bitti olan stoklarda 5 tane idi. Bu ekran kartı stoklara ilk geldiğinde 6600₺ idiAynen kral valla almasına alıcam ama yazık şu fiyatları vermek istemiyorum.