alioonur00
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Arkadaşlar reklam gibi olmasın bir şey sormak istiyorum. Instagramda da sayfası olan ucuzoyuncun sayfasından alışveriş yapan var mı güvenilir mi fifa 20 alacağım da oradan.
alma sakınArkadaşlar reklam gibi olmasın bir şey sormak istiyorum. Instagramda da sayfası olan ucuzoyuncun sayfasından alışveriş yapan var mı güvenilir mi fifa 20 alacağım da oradan.
40 TL'ye düşürttüm kanka uygun mu fifa 20 için. Birde Forza alalı ne kadar oldu, çalındı mı?ben oradan forza almıştım ama hesaplar pek garantili değil yinede fiyat uygunsa al derim
Çöpe atmak için fazla para40 TL'ye düşürttüm kanka uygun mu fifa 20 için. Birde Forza alalı ne kadar oldu, çalındı mı?
yani 2 3 ay gitti hesap sonra başkaları girmeye başladı sana önerim gamesatış tarzı yerlerden al40 TL'ye düşürttüm kanka uygun mu fifa 20 için. Birde Forza alalı ne kadar oldu, çalındı mı?
Tamam kanka ilgin için teşekkürler.yani 2 3 ay gitti hesap sonra başkaları girmeye başladı sana önerim gamesatış tarzı yerlerden al
Güvenilir. Ama sakın alma ben fortnite efsanevi almıştım hesaplarsa hep başkası olduğundan dolayı çalınıyordu yenisini 1 haftada veriyordu. Bence alma dostum. Alacaksan bilgileri değişen hesap al.Arkadaşlar reklam gibi olmasın bir şey sormak istiyorum. Instagramda da sayfası olan ucuzoyuncun sayfasından alışveriş yapan var mı güvenilir mi fifa 20 alacağım da oradan.
Predünyam sitesine bak derim. Güvenilir.40 TL'ye düşürttüm kanka uygun mu fifa 20 için. Birde Forza alalı ne kadar oldu, çalındı mı?
Meclisi oyun öneririm insta da var. 50 den fazla alışveriş yaptım güvenilir.Arkadaşlar reklam gibi olmasın bir şey sormak istiyorum. Instagramda da sayfası olan ucuzoyuncun sayfasından alışveriş yapan var mı güvenilir mi fifa 20 alacağım da oradan.