Neler Yeni

Yardım UE 5 ve Unity için laptop önerir misiniz?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Bütçe
150000
Bütçe yok sınırsız gibi bir şey 150k ya kadar fln rahat çıkarım
masaüstüm var zaten ama oyun geliştirme bölümü ve rahatlık açısından laptop önerisi istiyorum

+ olarak masaüstünü uniye götürmemeye karar verdim monitörleri götüreceğim öyle kullanırım yani küçük ekranda çalışmayı sevmiyorum

Son düzenleme:

EnesReks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Enes
İlgilendiği Kategoriler
pc
Instagram
enesreks
windows düşünüyorsan rtx 4090 lı laptoplara göz atmalısın

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Bütçe yok sınırsız gibi bir şey 150k ya kadar fln rahat çıkarım
masaüstüm var zaten ama oyun geliştirme bölümü ve rahatlık açısından laptop önerisi istiyorum

+ olarak masaüstünü uniye götürmemeye karar verdim monitörleri götüreceğim öyle kullanırım yani küçük ekranda çalışmayı sevmiyorum
yurt dışındanda alabilrim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Welcome To Turkey :)

Burda Düşük Fiyat Ama güvenilir mi? Bilmiyorum
açıkçası bu modeli sevemedim özellikle tipi kötü onun dışında işlemcisi cayır cayır ısınıyor tabii ki güçlü işlemci ama okadar ısınma sonrası fan seside olacak derslerde kullanımı sıkıntı yaratır diye düşünüyorum

Welcome To Turkey :)

Burda Düşük Fiyat Ama güvenilir mi? Bilmiyorum
ve msı bu laptopta sıvı metal macun kullanmamısmı acaba 4 tane fan 8 tane soğutma bakır borusu var bu kadar ısınmaması lazım

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Hocam bir şey Söyliyeceğimde Bütçeyi O Zaman Aşmaya Gerek Yok Bence :)

Macbook Tarzı Seviyorsanız İşinizi Görür Bence

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Hocam bir şey Söyliyeceğimde Bütçeyi O Zaman Aşmaya Gerek Yok Bence :)

Macbook Tarzı Seviyorsanız İşinizi Görür Bence
mac i öldürsen kullanmam hocam çok sık veri transferi yapıyoruz ve yani oyun geliştiriyoruz testleri vs windowsta yapmamız çok daha doğru olur ki mac unity ue5 destekliyormu onu da bilmiyorum

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Hocam Kolayı Var Mac'e Windows Çakmak :D
ya gaming laptopları seviyorum rgb delisi biriyim mac sade gelir 😅 bu msı titan modelinin arkasında fan için uzattıkça uzatmıslar onu sevemedim yoksa diğer yerleri güzel
bide bu modelde msı stealseries le çalışıp chery mx tuş takımı yapmıs heralde peki bu tuşlar optik switch mekankik mebran fln mı bide tipi ne? blue red yellow fln ??

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
ya gaming laptopları seviyorum rgb delisi biriyim mac sade gelir 😅 bu msı titan modelinin arkasında fan için uzattıkça uzatmıslar onu sevemedim yoksa diğer yerleri güzel
bide bu modelde msı stealseries le çalışıp chery mx tuş takımı yapmıs heralde peki bu tuşlar optik switch mekankik mebran fln mı bide tipi ne? blue red yellow fln ??
Valla Hocam Kusura Bakmada Adamlar O Canavarı Bir Şekil Soğutacak Yapacak bir şey Yok Altına Sıvı Soğutma Döşese Tabi Daha Mantıklıda Hava Tercih Etmişler :)

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Son düzenleme:
Top Bottom