Dahası
- Reaksiyon skoru
- 112
- İsim
- Mehmet Ali
İyi akşamlar arkadaşlar ben yeni sistem kuruyorum anakartım Asus prime b450m k2
İşlemci r5 5600x
Henüz parçalarım tam değil eksiklerim var bu yüzden tam emin değilim ama muhtemelen sistemi çalıştırmak için ilk açma tuşuna bastığımda USB den uefi format atmam Windows yüklemem gerekiyor ki Windows açılsın bunun içinde ilk başta BIOS güncellemesi yapmam gerekiyormuş ondan sonra format atiliyormuş.
Benim içinde hazır win10 olan ve sürekli arkadaşların bilgisayarına format attığım bir flaşım var başkada yok tek bir tane
onu hiç biçimlendirmeden bios un son güncellemesini indirip içine atsam
Bios güncellemesi yapabilir miyim ilk defa kurulan açılan bilgisayara
Yani tek bir USB bellek içinde format var ve yanında bios güncellemesi var önce güncelleme yapıp sonrasında format atabilir miyim?? Olur mu yani sistem açılır mı
Açılırsa da ne kadar sağlıklı olur yardımcı olur musunuz...
Teşekkür ederim
İşlemci r5 5600x
Henüz parçalarım tam değil eksiklerim var bu yüzden tam emin değilim ama muhtemelen sistemi çalıştırmak için ilk açma tuşuna bastığımda USB den uefi format atmam Windows yüklemem gerekiyor ki Windows açılsın bunun içinde ilk başta BIOS güncellemesi yapmam gerekiyormuş ondan sonra format atiliyormuş.
Benim içinde hazır win10 olan ve sürekli arkadaşların bilgisayarına format attığım bir flaşım var başkada yok tek bir tane
onu hiç biçimlendirmeden bios un son güncellemesini indirip içine atsam
Bios güncellemesi yapabilir miyim ilk defa kurulan açılan bilgisayara
Yani tek bir USB bellek içinde format var ve yanında bios güncellemesi var önce güncelleme yapıp sonrasında format atabilir miyim?? Olur mu yani sistem açılır mı
Açılırsa da ne kadar sağlıklı olur yardımcı olur musunuz...
Teşekkür ederim