Gigabyte B550M Gaming X V2 USB bellek ile BIOS atılır mı?

Hocam bios ekranı açıldı şimdi bilgisayar kafayı yemeyecek şekilde secureboot'u nasıl açarım? @Emmree
BIOS'a girip Secure Boot'un olduğu yerin fotoğrafını atar mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan CSM Enabled konumdaysa onu Disabled konuma getir. Ondan sonra Secure Boot ayarına dokunmadan kaydedip çık yap.

BIOS'a girip Secure Boot'un olduğu yerin fotoğrafını atar mısın?

Şuan CSM Enabled konumdaysa onu Disabled konuma getir. Ondan sonra Secure Boot ayarına dokunmadan kaydedip çık yap.
Hocam CSM Disabled yapıp save attıktan sonra yine girdiğimde açık oluyoır.

Hocam CSM Disabled yapıp save attıktan sonra yine girdiğimde açık oluyoır.
Bu dediğimi uygula sorunun çözülmesi gerek:
Secure Boot ayarlarında Secure Boot modunu başta Custom yapacaksın hocam. Kaydedip çıkmak ister misin ekranına hayır diyeceksin. Tekrardan Standart'a geçecek. Ondan sonra tekrardan Custom'a alın. Ondan da sonra Restore Factory Keys deyin. Gelen ekranda evet deyin. Sonra kaydedip çıkmak ister misin ekranında hayır deyin. Ondan sonra F10 ile kaydedip çıkın.

Bu dediğimi uygula sorunun çözülmesi gerek:
Secure Boot ayarlarında Secure Boot modunu başta Custom yapacaksın hocam. Kaydedip çıkmak ister misin ekranına hayır diyeceksin. Tekrardan Standart'a geçecek. Ondan sonra tekrardan Custom'a alın. Ondan da sonra Restore Factory Keys deyin. Gelen ekranda evet deyin. Sonra kaydedip çıkmak ister misin ekranında hayır deyin. Ondan sonra F10 ile kaydedip çıkın.
Hocam dediklerinizi harfiyen yaptım fakat en başa sardı usb ile yeniden bios atıyorum şuan

Hocam dediklerinizi harfiyen yaptım fakat en başa sardı usb ile yeniden bios atıyorum şuan
Bu hepsini yaptıktan sonra bana Secure Boot sayfasının resmini atar mısın? Bu yazdığım işlemden sonra ilk kez siyah ekrana atan birini gördüm.

Bu hepsini yaptıktan sonra bana Secure Boot sayfasının resmini atar mısın? Bu yazdığım işlemden sonra ilk kez siyah ekrana atan birini gördüm.
hemen atıyorum hocam.

hocam video çekip atacağım birazdan söylediğiniz adımları.

hemen atıyorum hocam.

buyrun hocam

Son düzenleme:
hemen atıyorum hocam.

buyrun hocam
CSM'İ Supportu Disabled yaptıktan sonra Secure Boot ayarına dokunmadan BIOS'tan kaydedip çıktın mı?

CSM'İ Supportu Disabled yaptıktan sonra Secure Boot ayarına dokunmadan BIOS'tan kaydedip çıktın mı?
hocam böyle yaptığım zaman tekrar biosa girdiğimde csm support aktif oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,055
Üyeler
183,210
Son üye
FakeKermitLOL
Geri