Neler Yeni

Üniversite İngilizce Hazırlık Atlama Sınavı

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yiğit Eren Aksoy
Selamlar bölümüm %100 İngilizce. İngilizce Seviyem A2 20 günde sıkı çalışırsam sınavı geçebilir miyim?

yenigeldim

80+ Silver
çete özel how to come with proficiency al. reader at work 1 al. ikisini ilerletebildiğin kadar çöz. 20 günde ne kadar bitirirsin bilmem ama denenir

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir
Selamlar bölümüm %100 İngilizce. İngilizce Seviyem A2 20 günde sıkı çalışırsam sınavı geçebilir miyim?
hocam hazırlıkta kal diyenlere güvenme bence bende geçmedim kaldım ondan sonra 2 ayda hazırlığı geçtim bölümüm de geçiş kabul etmediği için 1 sene evde yattım. Bunu istiyorsan yapabilirsin ama direk bölüme gitmek en iyisi. Gideceğin okul illaki örnek sınav yayınlamıştır ona bak sordukları soru tarzlarını nasıl bir sınav olacağını öğren daha sonra bol bol pratik yap

iyi üniyse hazırlığı okumanı öneririm. Ben lisede okudum memnunum, ünide okuyan arkadaslarım da yatanlar, savsaklayanlar bir sey anlamadan kapadılar yılı, dersine odaklanırsan hazırlıkta ingilizcene seviye atlatrısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Gökay
Ingilizce ogretmenligi mezunuyum. Bilerek hazirlik okudum. Tecrubelerime gore hazirlik okuman daha iyi. Arkadas ortami alisma sureci vesaire bunlari hazirlikta yasaman daha iyi olacaktir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yiğit Eren Aksoy
A<SÖLDJNÖASMDÇA benim okul lan, hangi bölüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de hazırlık sınavına girdim bu arada orda geçmiştim ama, speaking var writing var bi de test var, test en kolayı, speaking kolaydı bence, writing biraz zorlar zorlarsa
Bil müh.

Top Bottom