Bütçe arttırma şansın var mı en azından 4050li bir cihaz alArkadaşlar hem üniversite dersleri için hem de oyun oynamak için laptop arıyorum sessiz çalışması benim için biraz önemli önerilerinizi bekliyorum
Maximum 27 28 hocam üstü olmazBütçe arttırma şansın var mı en azından 4050li bir cihaz al
O zaman en iyisi buMaximum 27 28 hocam üstü olmaz
Maximum 27 28 hocam üstü olmaz
28k ya en iyi tercih budur.O zaman en iyisi bu
ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6" Gaming Laptop NH.QLZEY.006 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6" Gaming Laptop NH.QLZEY.006 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ekran ms süresi kaç ms bir de sessiz mi çalışırDoğru gözümden kaçmış
Çok üstüne gitmezsen sessiz çalışırEkran ms süresi kaç ms bir de sessiz mi çalışır
Ram 8gb ama yetmez kiÇok üstüne gitmezsen sessiz çalışır
Şaka bir yana boşta fan nerdeyse duyulmuyor, oyunda zaten duyacaksın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran 7ms de olabilir 3ms de tam bilmiyorum.
Alınmaz o model.HP Victus 15
İşlemcisi belki 7535hs'ye göre kötü olabilir "tam bilmiyorum" ama 16 ram, 512 gb ssd ve 4050 ile gelmesi seni bir süre götürür.
Fakat cihaz Victus 15. 16'ya göre daha sıcak ve daha sesli çalışabilir. Victus 15'leri bilmiyorum ama bununda ekran kartı 120W Olabilir. Ayrıca beyaz olması çok iyi çünkü Victus serisinde Beyaz renk çok premium hissettiriyor. Hem kullanıcıya hem çevreye..
İlerde yukseltirsin.Ram 8gb ama yetmez ki
Neden alınmaz hocam özelliklerine göre çok iyi fiyatAlınmaz o model.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlerde yukseltirsin.
Soğutması kötü yan taraflarında fan çıkışı yok dikkatli bakarsan.Neden alınmaz hocam özelliklerine göre çok iyi fiyat