Merhaba arkadaşlar hayatım için çok önemli olan bir konuyu danışmak istiyorum. Ben yksde istediğim bölümü kazanamayıp mezuna kaldım. Başta her şey iyiydi fakat yavaş yavaş konuları salmaya başladım ve bugüne dek hep çalışacağım edeceğim diyerek kendimi kandırdım yani anlayacağınız bu yıl da hiçbir şey katamadım kendime. Ne ailemden bir şans daha isteyecek yüzüm ne de onların bana inancı kalmadı. Babamın bana bakarken yüzündeki umutsuzluğunu gördüm. Ve ben bunu kendime yediremiyorum. Kendimden çok onun için bunu yapmayı istiyorum. Bana harcadığı onca emeğin karşılık bulmasını istiyorum. Tahminimce geçen seneyle aynı sıralama yapacağım. Sormak istediğim sorular:
1- Üni yazıp gidince yksye tekrardan hazırlanabilir miyim? Üni derslerinin yanında yks çalışmak mümkün müdür?
2- Evdekilerle konuşup özel yurtlara gitsem aylık ne kadara mal olur?
3- 75 obp var tıpı kazanmak istiyorum obp kırmaya değer mi, kırılırsa kaça düşer? Sınavı ne kadar etkiler?
Büyük ihtimalle bilgisayar mühendisliği yazacağım. Birkaç gündür deli gibi çalışıyorum telafi etmek için. Konuşup evde tekrar hazırlanamam o psikolojiyi kaldıramam. Kafamda çok soru var sanki bilincim yerinde değilmiş de yeni yerine gelmiş gibi. Bunları öğrenmek istiyorum aranızda eğitimciler veya benim durumumda kalan insanlar vardır diye yazıyorum. Vereceğiniz değerli cevaplar için şimdiden teşekkürler.
1- Üni yazıp gidince yksye tekrardan hazırlanabilir miyim? Üni derslerinin yanında yks çalışmak mümkün müdür?
2- Evdekilerle konuşup özel yurtlara gitsem aylık ne kadara mal olur?
3- 75 obp var tıpı kazanmak istiyorum obp kırmaya değer mi, kırılırsa kaça düşer? Sınavı ne kadar etkiler?
Büyük ihtimalle bilgisayar mühendisliği yazacağım. Birkaç gündür deli gibi çalışıyorum telafi etmek için. Konuşup evde tekrar hazırlanamam o psikolojiyi kaldıramam. Kafamda çok soru var sanki bilincim yerinde değilmiş de yeni yerine gelmiş gibi. Bunları öğrenmek istiyorum aranızda eğitimciler veya benim durumumda kalan insanlar vardır diye yazıyorum. Vereceğiniz değerli cevaplar için şimdiden teşekkürler.