cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 416
ea çok sıkıntılı firma hocam, ban yeme ihtimaliniz olsuğu için ben tavsiye etmem.selamlar ukrayan vple fc 25 11 euroya denk gelıyor sizce alınır mı? yada alırkne hata falan veriyormu ultimate oynayan birisiyim sürekli ultimate sürümün fazla artısı varmıdır aradakı 11 euro farka değermi hangi sürümü almalıyım
Kendim 2-3 ay önce bu yöntem ile aldım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Eskiden mısırdan alıyordu insanlar şimdi ukrayna. Reddite bakarsan ban yedim diyen insan göremezsin. Ha kaliteli vpn kullanmanında bunda etkisi vardır belki. Ücretsiz vpnlerde aynı ip üzerinden bir sürü kişi satın alım yapıyor. Ayrıca oyunu satın alırken EA Hesap ayarlarınıza gidip bölgenizi ukrayna yapabilirsiniz. Belki daha güvenli olur.ea çok sıkıntılı firma hocam, ban yeme ihtimaliniz olsuğu için ben tavsiye etmem.
hocam 5000 fp gibi bir ekstrası varDostum benim mesajımdan görmüşsün bana sorsanaBir hata vermiyor, fut/online oynamanda problem yok, ban yemezsin. Fut oynuyorsan ultimate sürüm almaman gerektiğini bilmen lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendim 2-3 ay önce bu yöntem ile aldım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Eskiden mısırdan alıyordu insanlar şimdi ukrayna. Reddite bakarsan ban yedim diyen insan göremezsin. Ha kaliteli vpn kullanmanında bunda etkisi vardır belki. Ücretsiz vpnlerde aynı ip üzerinden bir sürü kişi satın alım yapıyor. Ayrıca oyunu satın alırken EA Hesap ayarlarınıza gidip bölgenizi ukrayna yapabilirsiniz. Belki daha güvenli olur.
5000 fpye hiçbir şey çekemezsin hocam. Çok şanslı olman lazım. Şansına güveniyorsan dene tabi senin tercihin sonuçta. Ama 5k fp hiç bir şey onu demek istiyorum. Evolar'da kullanman çok daha iyi olacaktır.hocam 5000 fp gibi bir ekstrası var
5000 fpye hiçbir şey çekemezsin hocam. Çok şanslı olman lazım. Şansına güveniyorsan dene tabi senin tercihin sonuçta. Ama 5k fp hiç bir şey onu demek istiyorum. Evolar'da kullanman çok daha iyi olacaktır.
5000 fpye hiçbir şey çekemezsin hocam. Çok şanslı olman lazım. Şansına güveniyorsan dene tabi senin tercihin sonuçta. Ama 5k fp hiç bir şey onu demek istiyorum. Evolar'da kullanman çok daha iyi olacaktır.