Neler Yeni

Ülke Batıyor da Biz Ne Yapacağız?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Ülkenin batması işten bile değil. 2023'e kadar bu yönetimle bu idare ile devam edilirse o tarihte başa kim gelirse gelsin toparlayamaz. Ben 24 yaşındayım şuan için çok büyük bir ekonomik sıkıntım olmasa da yüksek ihtimalle 26-28 yaşlarıma geldiğim de içinden çıkılamaz berbat bir duruma düşmüş olacağız. Geleceğim hakkın da endişe etmeyi bırakmıştım çünkü bazı şeyler rayına oturmuştu ama son zamanlar da her şey de inanılmaz bir fiyat artışı var, bunun yanın da Euro Dolar gibi para birimlerinin dudak uçuklatan yükselişleri herkesi tedirgin ediyor. Bu ülkede yaşamak için bir yol var bence o da dolar yada euro kazanabileceğim işler yapmak onun dışın da TL ile çalışıp bir yerlere gelmeye çalışmak veya refah bir hayat yaşamak istemek inekten yumurta beklemek gibi bir şey. Ne yapacağız nasıl kurtulacağız nereye gideceğiz hayatlarımız ne olacak, aşırı fakir bir ülke olmamız çok uzak görünmüyor çünkü müthiş hızlı bir şekilde fakirleşiyoruz. Buyurun sizde içinizden geleni yazın önerilerinizi düşünceleriniz belirtin.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ülkenin batması işten bile değil. 2023'e kadar bu yönetimle bu idare ile devam edilirse
Yeni gelecek hükümetin daha iyi yapacağı ne malum? Bence işler göründüğü gibi kolay değil. Yeni gelecek hükümet daha da batırabilir.
Bunlar iyi günlerimiz daha.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni gelecek hükümetin daha iyi yapacağı ne malum? Bence işler göründüğü gibi kolay değil. Yeni gelecek hükümet daha da batırabilir.
Tabii ki öyle. Kim gelirsen gelsin isterse çok çok iyi yönetsin ama 20 yıllık bir kaybı en az 30 yılda kapatabilirler, benimde gelecek olan kişilerden çok ümidim yok zaten, ben genel olarak ülkenin battığını ön görerek ne düşündüğünüzü sordum hepinize.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Tabii ki öyle. Kim gelirsen gelsin isterse çok çok iyi yönetsin ama 20 yıllık bir kaybı en az 30 yılda kapatabilirler, benimde gelecek olan kişilerden çok ümidim yok zaten, ben genel olarak ülkenin battığını ön görerek ne düşündüğünüzü sordum hepinize.
Dalga geçiyor o .d

VorleN

80+ Silver
Ülkenin batması işten bile değil. 2023'e kadar bu yönetimle bu idare ile devam edilirse o tarihte başa kim gelirse gelsin toparlayamaz. Ben 24 yaşındayım şuan için çok büyük bir ekonomik sıkıntım olmasa da yüksek ihtimalle 26-28 yaşlarıma geldiğim de içinden çıkılamaz berbat bir duruma düşmüş olacağız. Geleceğim hakkın da endişe etmeyi bırakmıştım çünkü bazı şeyler rayına oturmuştu ama son zamanlar da her şey de inanılmaz bir fiyat artışı var, bunun yanın da Euro Dolar gibi para birimlerinin dudak uçuklatan yükselişleri herkesi tedirgin ediyor. Bu ülkede yaşamak için bir yol var bence o da dolar yada euro kazanabileceğim işler yapmak onun dışın da TL ile çalışıp bir yerlere gelmeye çalışmak veya refah bir hayat yaşamak istemek inekten yumurta beklemek gibi bir şey. Ne yapacağız nasıl kurtulacağız nereye gideceğiz hayatlarımız ne olacak, aşırı fakir bir ülke olmamız çok uzak görünmüyor çünkü müthiş hızlı bir şekilde fakirleşiyoruz. Buyurun sizde içinizden geleni yazın önerilerinizi düşünceleriniz belirtin.
Bu ülkede yapılabilecek pek bir şey kalmamış gibi duruyor bu hükümetle. Mesela tıp fakültesi kazandın doktor oldun aylık 15K maaş. Eyvallah uzaktan güzel görünüyorda olmuş 5-10 yıllık binalar 800-900k bir doktorun bile kredi çekmeden ev alması imkansız diyelim, 800k kredi çekti 1.1m geri ödemesi olur yaklaşık onun. Çok zor ama hadi 10k krediye ödedi 5k ile de kıt kanaat geçiniyor 110 maaşını vermesi gerekir bir ev için nereden baksan 9 YIL. Zaten aldığın ev borcu bitinceye kadar olacak 20 yıllık bina bir de araba almaya çalışsan ömrün borç ödemekle geçecek. Birde bu dediklerim zengin sayılabilecek kesim için geçerli yoksa asgari ücretli birisi anca hayatta kalabilir o paraya.
Yazarken bile çok stres oldum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bunlar iyi günlerimiz daha.
Daha kötü ne olabilir ki?

Top Bottom