Arthur♛Morgan
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,606
- İsim
- sefa korkmaz
- İlgilendiği Kategoriler
- Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
- sfakorkmaz
Ülkenin batması işten bile değil. 2023'e kadar bu yönetimle bu idare ile devam edilirse o tarihte başa kim gelirse gelsin toparlayamaz. Ben 24 yaşındayım şuan için çok büyük bir ekonomik sıkıntım olmasa da yüksek ihtimalle 26-28 yaşlarıma geldiğim de içinden çıkılamaz berbat bir duruma düşmüş olacağız. Geleceğim hakkın da endişe etmeyi bırakmıştım çünkü bazı şeyler rayına oturmuştu ama son zamanlar da her şey de inanılmaz bir fiyat artışı var, bunun yanın da Euro Dolar gibi para birimlerinin dudak uçuklatan yükselişleri herkesi tedirgin ediyor. Bu ülkede yaşamak için bir yol var bence o da dolar yada euro kazanabileceğim işler yapmak onun dışın da TL ile çalışıp bir yerlere gelmeye çalışmak veya refah bir hayat yaşamak istemek inekten yumurta beklemek gibi bir şey. Ne yapacağız nasıl kurtulacağız nereye gideceğiz hayatlarımız ne olacak, aşırı fakir bir ülke olmamız çok uzak görünmüyor çünkü müthiş hızlı bir şekilde fakirleşiyoruz. Buyurun sizde içinizden geleni yazın önerilerinizi düşünceleriniz belirtin.