Neler Yeni

Ülke Batıyor da Biz Ne Yapacağız?

Hefn

80+
Ekonomiden önce, hapiste olan onlarca generallerimizin, yüzlerce subaylarımızın, yüzbinlerce Kemalist ve laik düşünceye sahip ordunun geri getirilmesi gerekiyor. TSK şuanda tarikatların elinde.

Setterhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Setterhan ÖZ
Tabii ki öyle. Kim gelirsen gelsin isterse çok çok iyi yönetsin ama 20 yıllık bir kaybı en az 30 yılda kapatabilirler, benimde gelecek olan kişilerden çok ümidim yok zaten, ben genel olarak ülkenin battığını ön görerek ne düşündüğünüzü sordum hepinize.
Sence başta olduğu sürede (20 yılda) o 20 yılın hepsi kayıp mıydı?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ülkenin batması işten bile değil. 2023'e kadar bu yönetimle bu idare ile devam edilirse o tarihte başa kim gelirse gelsin toparlayamaz. Ben 24 yaşındayım şuan için çok büyük bir ekonomik sıkıntım olmasa da yüksek ihtimalle 26-28 yaşlarıma geldiğim de içinden çıkılamaz berbat bir duruma düşmüş olacağız. Geleceğim hakkın da endişe etmeyi bırakmıştım çünkü bazı şeyler rayına oturmuştu ama son zamanlar da her şey de inanılmaz bir fiyat artışı var, bunun yanın da Euro Dolar gibi para birimlerinin dudak uçuklatan yükselişleri herkesi tedirgin ediyor. Bu ülkede yaşamak için bir yol var bence o da dolar yada euro kazanabileceğim işler yapmak onun dışın da TL ile çalışıp bir yerlere gelmeye çalışmak veya refah bir hayat yaşamak istemek inekten yumurta beklemek gibi bir şey. Ne yapacağız nasıl kurtulacağız nereye gideceğiz hayatlarımız ne olacak, aşırı fakir bir ülke olmamız çok uzak görünmüyor çünkü müthiş hızlı bir şekilde fakirleşiyoruz. Buyurun sizde içinizden geleni yazın önerilerinizi düşünceleriniz belirtin.
Ülke kötü.
Şuan bu hükümet değişse bile ne azı ne fazlası olucak aynı şekilde ilerleyecek buradan AKP'li ilan ediliyorsam karşıdaki koyu solcudur burada böyle bir ifade kullanmadım.
Tek soru sorucam işte bu bir ayrım.
Ülke dışına çıkmak isteyenler haklı ama bu ülkeyi kim değiştiricek o zaman.
Şahsen biz değiştirmeyeceğiz bu gidişle.
Burada suçlamıyorum onlar da haklılar ama bu devleti biz kurtarıcaz .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkasına da Yone(Çöp konteynırı) ve Yasuo(Çöp Kutusu) atalım beyefendi

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Sence başta olduğu sürede (20 yılda) o 20 yılın hepsi kayıp mıydı?
Hepsi kayıp değildi, aslında bunu yıllara göre konuşmakta yanlış olur çünkü 3 ayda 3 yıllık bir kayıp yaşanabiliyor ülkemizde. Ama şöyle söyleyim bana göre 20 yılın yarısından fazlası kayıptır.

Ülke kötü.
Şuan bu hükümet değişse bile ne azı ne fazlası olucak aynı şekilde ilerleyecek buradan AKP'li ilan ediliyorsam karşıdaki koyu solcudur burada böyle bir ifade kullanmadım.
Tek soru sorucam işte bu bir ayrım.
Ülke dışına çıkmak isteyenler haklı ama bu ülkeyi kim değiştiricek o zaman.
Şahsen biz değiştirmeyeceğiz bu gidişle.
Burada suçlamıyorum onlar da haklılar ama bu devleti biz kurtarıcaz .

Arkasına da Yone(Çöp konteynırı) ve Yasuo(Çöp Kutusu) atalım beyefendi
Bu da bir paradoks sayılır aslında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,142
Üyeler
166,697
Son üye
HappyReis20