Neler Yeni

ülkemizdeki göçmenler hakkında ne düşünüyorsunuz

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
ülkemizde 8 milyondan fazla sığınmacı var ama bunlar resmi rakamlar belki daha fazla da olabilir siz ne düşünüyorsunuz yani bunların aylık maliyeti 90.5 milyar mış devlet onu bize harcasa neler olur siz ne düşünyosunuz

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
devlet onu bize harcasa neler olur

1647374748170.png

Liberal Kenobi

80+ Bronze
ülkemizde 8 milyondan fazla sığınmacı var ama bunlar resmi rakamlar belki daha fazla da olabilir siz ne düşünüyorsunuz yani bunların aylık maliyeti 90.5 milyar mış devlet onu bize harcasa neler olur siz ne düşünyosunuz
GGB kurulmalı ve Ümit Özdağ başına getirilmeli

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
devletimiz mültecilere harcadığı parayı eğitime harcasaydı ülkenin geleceği kurtulurdu ama hepsini geçiş garantili rezil projelere ve mültecilere harcadı kendi halkına ise İBAN verip para istedi gene sinirlendim bak ben gidiyorum :mad::mad:

Tre-x

80+ Silver
devletimiz mültecilere harcadığı parayı eğitime harcasaydı ülkenin geleceği kurtulurdu ama hepsini geçiş garantili rezil projelere ve mültecilere harcadı kendi halkına ise İBAN verip para istedi gene sinirlendim bak ben gidiyorum :mad::mad:
TOKİ'nin Mülteciler için yaptığı evler değil mi bunlar?
Mültecilere harcanan para devletin cebinden çıkmıyor ab birliğinin mültecilere bakmamız için verdiği bütçeden harcanıyor aylık maaliyeti nasıl 90.5 milyar kaynak atabilir misiniz

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Bazı semtlerde bazı mahalleleler tamamen arapça konuşan insanlar arapça tabelalarla dolu bizim kültürümüze ait hiçbir şey yok

Besim Tibuk

80+ Gold
Din kardeşimiz.
Ben Suriyeliiym abe mesela döwlet bakiyi bize
Onursuzca ülkemden kaçtım ve her avuç toprağında şehit kanı olan bu ülkeye vatandaş oldum.
Buranın vatandaşlarını taciz de etsem din gardaşıyık.
İşsizliğe neden oluyorum ama boş ver. Din kardeşiyiz diye no prob abee
Nargilesi olan var mı?

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Din kardeşimiz.
Onursuzca ülkemden kaçtım ve her avuç toprağında şehit kanı olan bu ülkeye vatandaş oldum.
Buranın vatandaşlarını taciz de etsem din gardalıyık.
hozzelmızzın yav
Mesaj otomatik birleştirildi:

Din kardeşimiz.
Buranın vatandaşlarını taciz de etsem din gardaşıyık.
İşsizliğe neden oluyorum ama boş ver. Din kardeşiyiz diye no prob abee
Nargilesi olan var mı?
ne varsa satıcaz trt yide

Mültecilere harcanan para devletin cebinden çıkmıyor ab birliğinin mültecilere bakmamız için verdiği bütçeden harcanıyor aylık maaliyeti nasıl 90.5 milyar kaynak atabilir misiniz
https://www.sozcu.com.tr/ bundan daha onemlı bır kaynak varmı

“Maliyetler yüzünden çiftimiz ekip biçemiyor, yüzde 75'i çiftçiliği bıraktı. Onların tarlasını Suriyeliler alıyor. Devletin kaymakamı Suriyelilere fon buldu, çilek ektirdi, kalkındırdı. Ama kendi vatandaşına destek olmadığı için bizimkiler tarlasını satıyor. Çiftçimiz gitmesin diye şimdi biz destek oluyoruz.”,
al bide buna bak derim sana

Son düzenleme:

DeH$et

80+ Silver
Abartıldı bu misafirlik işi. Misafir olmaktan çıktılar.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
gitmeliler diye düsünüyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,697
Üyeler
167,542
Son üye
Oqtay0
Top Bottom