ülkemizde 8 milyondan fazla sığınmacı var ama bunlar resmi rakamlar belki daha fazla da olabilir siz ne düşünüyorsunuz yani bunların aylık maliyeti 90.5 milyar mış devlet onu bize harcasa neler olur siz ne düşünyosunuz
ülkemizde 8 milyondan fazla sığınmacı var ama bunlar resmi rakamlar belki daha fazla da olabilir siz ne düşünüyorsunuz yani bunların aylık maliyeti 90.5 milyar mış devlet onu bize harcasa neler olur siz ne düşünyosunuz
devletimiz mültecilere harcadığı parayı eğitime harcasaydı ülkenin geleceği kurtulurdu ama hepsini geçiş garantili rezil projelere ve mültecilere harcadı kendi halkına ise İBAN verip para istedi gene sinirlendim bak ben gidiyorum
devletimiz mültecilere harcadığı parayı eğitime harcasaydı ülkenin geleceği kurtulurdu ama hepsini geçiş garantili rezil projelere ve mültecilere harcadı kendi halkına ise İBAN verip para istedi gene sinirlendim bak ben gidiyorum
Mültecilere harcanan para devletin cebinden çıkmıyor ab birliğinin mültecilere bakmamız için verdiği bütçeden harcanıyor aylık maaliyeti nasıl 90.5 milyar kaynak atabilir misiniz
Din kardeşimiz.
Ben Suriyeliiym abe mesela döwlet bakiyi bize
Onursuzca ülkemden kaçtım ve her avuç toprağında şehit kanı olan bu ülkeye vatandaş oldum.
Buranın vatandaşlarını taciz de etsem din gardaşıyık.
İşsizliğe neden oluyorum ama boş ver. Din kardeşiyiz diye no prob abee
Nargilesi olan var mı?
Din kardeşimiz.
Onursuzca ülkemden kaçtım ve her avuç toprağında şehit kanı olan bu ülkeye vatandaş oldum.
Buranın vatandaşlarını taciz de etsem din gardalıyık.
Din kardeşimiz.
Buranın vatandaşlarını taciz de etsem din gardaşıyık.
İşsizliğe neden oluyorum ama boş ver. Din kardeşiyiz diye no prob abee
Nargilesi olan var mı?
Mültecilere harcanan para devletin cebinden çıkmıyor ab birliğinin mültecilere bakmamız için verdiği bütçeden harcanıyor aylık maaliyeti nasıl 90.5 milyar kaynak atabilir misiniz
“Maliyetler yüzünden çiftimiz ekip biçemiyor, yüzde 75'i çiftçiliği bıraktı. Onların tarlasını Suriyeliler alıyor. Devletin kaymakamı Suriyelilere fon buldu, çilek ektirdi, kalkındırdı. Ama kendi vatandaşına destek olmadığı için bizimkiler tarlasını satıyor. Çiftçimiz gitmesin diye şimdi biz destek oluyoruz.”,
al bide buna bak derim sana