Tek derdin o olsun ne diyimArkadaşlar monitörde ulmb2 ti açamıyorum ve 540 hz yapamıyorum yardımcı olacak varmı monitör asususn 540 hz monitörü
aim stabilizer açıkmıArkadaşlar monitörde ulmb2 ti açamıyorum ve 540 hz yapamıyorum yardımcı olacak varmı monitör asususn 540 hz monitörü
Hocam 500hz se 540 yapmayın gerek yok birde riske atmayın birde cok fazla 500 hz e yakın insan yoo merak etmeyin bu şekilde kalsınArkadaşlar monitörde ulmb2 ti açamıyorum ve 540 hz yapamıyorum yardımcı olacak varmı monitör asususn 540 hz monitörü
Usta sorması ayıp ne iş yapıyorsun ?Arkadaşlar monitörde ulmb2 ti açamıyorum ve 540 hz yapamıyorum yardımcı olacak varmı monitör asususn 540 hz monitörü
Askeri personelimUsta sorması ayıp ne iş yapıyorsun ?
ALLAH yokluğunuzu göstermesin reisAskeri personelim
Allah razı olsun cümlemizin Allah sağlık sıhhat versin kralALLAH yokluğunuzu göstermesin reis
O ney kralaim stabilizer açıkmı
oradan ara bi menüde ghosting azaltıyor ama o açıkken de oc yapılmıyor önerim 500hz de kullanman zaten 500hz mükemmel bir değer 40hz hissettirir çok az olsada 500hz ye göre ama çok azAllah razı olsun cümlemizin Allah sağlık sıhhat versin kral
Mesaj otomatik birleştirildi:
O ney kral