Tre-x
80+ Silver
ne alaka kiminki büyükse falan şaka mı bu yazıBence kız senle alaya girmiş gibi ilk umut vermeler felan sora sg çekmeler ondan olmaz mış ztn knk bunlarda bi pusula var kiminki büyükse neyse şimdi uyarı almıyım boş here ama anla yani........
kıskanması çok iyi bir şey seni benimsemek istiyormuş ve ilgisi var gibi ama sen ne yapmalıydın bu durumda onu daha da kıskandırmalıydın başka kızlarla st atacaktın neden çünkü rekabet ortamı oluşmalı kız eğer şunu anlarsa : bu çocuğun hayatında benden başka kadın yok zaten kenarda dursun diğerlerine geçeyim kesinlikle rekabet oluşturmalısın ve boş değilim mesajını erken vermişsin tahmin ediyorum çok fazla ilgiye boğmuşsundur ilgiyi çok az vermeliydin kıza hayvan gibi değil de o kadar değil ama az da olsa arada ilgini esirgememelisin son olarak ihanet mi? ne alaka bro bu kız senin miydi ki değildi evlenmedin boşanmadın abartma ayrılığın başında isen normal ama çok takma bir sürü kız var bir an önce bu kafadan çık yenilerine geçmelisin bol şanshaklısınız hocam belli ettim ama edemeden duramadım kıskandırıyordu umut veriyordu bende ona karşı boş değilim mesajını vermek istedim zamanla geçer herhalde bir sürü kız var da şuanda onu unutmadan baskasını görmek ihanet gibi geliyor