Neler Yeni

Uncharted'ı bitirdim.Efsanevi bir oyunmuş kendisi.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
ali
1-2 haftadır az az oynaya oynaya oyunu bitirdim (arada 3-4 saat hiç çıkmadan da oynadığım oldu). Oyunu oynarken çok çok zevk aldım 1-2 bölüm harici hiç sıkmadı sürekli içine çekti oyun beni.God of war oynarken bu kadar zevk almayıp silmiştim.Bitirdiğim 5-6.hikayeli oyun oldu.Aralarında en zevk aldığım olabilir belkide.RDR 2'nin önüne geçemez tabi ama olsun.Acaba bu kadar ince detayına kadar nası düşündüler de yaptılar bu oyunu Üstün bir zeka gerekiyor maşallah. Oyun içinden aldığım birkaç ss'i atıyım. Kesinlikle oynayın oynattırın.NET. ayrıca sizin de görüşlerinizi merak ediyorum gow?rdr?uncharted? vs... hangisi daha iyi size göre ... aldığınız oyun içi güzel ss'ler varsa paylaşın bakalım hem

Ekran Görüntüsü (695).png
Ekran Görüntüsü (694).png
Ekran Görüntüsü (666).png
Ekran Görüntüsü (685).png
Ekran Görüntüsü (684).png
Ekran Görüntüsü (671).png
Ekran Görüntüsü (691).png

Fil'e bile binip kontrol edebiliyosunuz :)

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
Benim icin TLOU hayatımda hiç bir oyun beni bu kadar etkilememişti

rıza baba

80+ Bronze
fil kendi gidiyor kontrol edemiyorsun o sahnede

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fil kendi gidiyor kontrol edemiyorsun o sahnede
sağ sol yapabiliyorsun bazı yerlerinde. bende öyle sanmıştım ancak sağa basınca karakter sağa doğru ayağını itiyor sola basınca da tam tersi filde ufaktan dönüyor dikkatli bakınca anlaşılıyor

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
Anon
oynayamadık ki crash veriyor tekne sahnesini geçtikten sonra direk atıyor oyundan
Mesaj otomatik birleştirildi:

amd kartlarında yaşanıyor daha çok crash

Sentoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Berat Erkuş
1-2 haftadır az az oynaya oynaya oyunu bitirdim (arada 3-4 saat hiç çıkmadan da oynadığım oldu). Oyunu oynarken çok çok zevk aldım 1-2 bölüm harici hiç sıkmadı sürekli içine çekti oyun beni.God of war oynarken bu kadar zevk almayıp silmiştim.Bitirdiğim 5-6.hikayeli oyun oldu.Aralarında en zevk aldığım olabilir belkide.RDR 2'nin önüne geçemez tabi ama olsun.Acaba bu kadar ince detayına kadar nası düşündüler de yaptılar bu oyunu Üstün bir zeka gerekiyor maşallah. Oyun içinden aldığım birkaç ss'i atıyım. Kesinlikle oynayın oynattırın.NET. ayrıca sizin de görüşlerinizi merak ediyorum gow?rdr?uncharted? vs... hangisi daha iyi size göre ... aldığınız oyun içi güzel ss'ler varsa paylaşın bakalım hem

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Uncharted ile God of War arasında kaldım bende hangisini alsam diye düşünüyorum Uncharted Ps4 de bitirdim ama PCde oynamak istiyorum God of War da Ps de oynadım hangisini alsam çok kararsızım.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oynayamadık ki crash veriyor tekne sahnesini geçtikten sonra direk atıyor oyundan

amd kartlarında yaşanıyor daha çok crash
benimde amd hangisi?

Uncharted ile God of War arasında kaldım bende hangisini alsam diye düşünüyorum Uncharted Ps4 de bitirdim ama PCde oynamak istiyorum God of War da Ps de oynadım hangisini alsam çok kararsızım.
ikisinide oynadıysan başka oyun bak bence

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
En iyi oyun rdr 2 hocam benim gözümde

NightWish2434

80+ Silver

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2. Foto halis mi

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
ali
Top Bottom