SENTOKI
80+ Bronze
Epic Gamesden kupon ile o fiyatlara geliyor.amdyle kod gelenlerden al 250ye falan alırsın
Epic Gamesden kupon ile o fiyatlara geliyor.amdyle kod gelenlerden al 250ye falan alırsın
sabah görmüştüm o civarlarda doğruEpic Gamesden kupon ile o fiyatlara geliyor.
Nerden aldığını atabilir misin aylık mı hesapAlıntıyı görüntüle
yaptım güzel oldii
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka bende hesap olarak aldım 10 TL
hayır hep sende şifresi değişir en fazla ona da yazınca yardımcı oluyorlar.Nerden aldığını atabilir misin aylık mı hesap
rdr2 gow uncharted aldım yakın zamanda gow bitirdim 25 saatte ama daha yapılacak yan görevler vardı giresim gelmedi hikayesi bittikten sonra benim için pek anlamı kalmadı oyunun, rdr2 daha oyunun 4 5 görevini yaptım ama oyunda 15 saat falan geçirdim o kadar çok yapılacak şey var ki oyunda aksiyonsuz olaysız amaçsız bi anın yok yani şimdiye kadar oynadığım en iyi yapım diyebilirim, unchartedi dün aldım 200tl ye kod olarak daha denemedim ama aşırı saracağından eminim tahminimce RDR2 UNC GOW olarak sıralama yaparım1-2 haftadır az az oynaya oynaya oyunu bitirdim (arada 3-4 saat hiç çıkmadan da oynadığım oldu). Oyunu oynarken çok çok zevk aldım 1-2 bölüm harici hiç sıkmadı sürekli içine çekti oyun beni.God of war oynarken bu kadar zevk almayıp silmiştim.Bitirdiğim 5-6.hikayeli oyun oldu.Aralarında en zevk aldığım olabilir belkide.RDR 2'nin önüne geçemez tabi ama olsun.Acaba bu kadar ince detayına kadar nası düşündüler de yaptılar bu oyunu Üstün bir zeka gerekiyor maşallah. Oyun içinden aldığım birkaç ss'i atıyım. Kesinlikle oynayın oynattırın.NET. ayrıca sizin de görüşlerinizi merak ediyorum gow?rdr?uncharted? vs... hangisi daha iyi size göre ... aldığınız oyun içi güzel ss'ler varsa paylaşın bakalım hem
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fil'e bile binip kontrol edebiliyosunuz
angı unc bu hocam1-2 haftadır az az oynaya oynaya oyunu bitirdim (arada 3-4 saat hiç çıkmadan da oynadığım oldu). Oyunu oynarken çok çok zevk aldım 1-2 bölüm harici hiç sıkmadı sürekli içine çekti oyun beni.God of war oynarken bu kadar zevk almayıp silmiştim.Bitirdiğim 5-6.hikayeli oyun oldu.Aralarında en zevk aldığım olabilir belkide.RDR 2'nin önüne geçemez tabi ama olsun.Acaba bu kadar ince detayına kadar nası düşündüler de yaptılar bu oyunu Üstün bir zeka gerekiyor maşallah. Oyun içinden aldığım birkaç ss'i atıyım. Kesinlikle oynayın oynattırın.NET. ayrıca sizin de görüşlerinizi merak ediyorum gow?rdr?uncharted? vs... hangisi daha iyi size göre ... aldığınız oyun içi güzel ss'ler varsa paylaşın bakalım hem
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fil'e bile binip kontrol edebiliyosunuz
Nerden aldığını atabilir misin aylık mı hesap
uncharted kayıp miras-hırsızlar mirası koleksiyonu ss'ler karışıkh
angı unc bu hocam
aynı sıralama derim bende.rdr2 gow uncharted aldım yakın zamanda gow bitirdim 25 saatte ama daha yapılacak yan görevler vardı giresim gelmedi hikayesi bittikten sonra benim için pek anlamı kalmadı oyunun, rdr2 daha oyunun 4 5 görevini yaptım ama oyunda 15 saat falan geçirdim o kadar çok yapılacak şey var ki oyunda aksiyonsuz olaysız amaçsız bi anın yok yani şimdiye kadar oynadığım en iyi yapım diyebilirim, unchartedi dün aldım 200tl ye kod olarak daha denemedim ama aşırı saracağından eminim tahminimce RDR2 UNC GOW olarak sıralama yaparım
GoW önerir misiniz?rdr2 gow uncharted aldım yakın zamanda gow bitirdim 25 saatte ama daha yapılacak yan görevler vardı giresim gelmedi hikayesi bittikten sonra benim için pek anlamı kalmadı oyunun, rdr2 daha oyunun 4 5 görevini yaptım ama oyunda 15 saat falan geçirdim o kadar çok yapılacak şey var ki oyunda aksiyonsuz olaysız amaçsız bi anın yok yani şimdiye kadar oynadığım en iyi yapım diyebilirim, unchartedi dün aldım 200tl ye kod olarak daha denemedim ama aşırı saracağından eminim tahminimce RDR2 UNC GOW olarak sıralama yaparım
eve öeririm ama ben aşşırı beğenmedim eğer youtube den daha önce videolarını falan izlediysen hikayeyi biliyorsan alma değmez ha baya uyguna bulursun 50 60 lira o zaman al ama 150tl değmezGoW önerir misiniz?
eve öeririm ama ben aşşırı beğenmedim eğer youtube den daha önce videolarını falan izlediysen hikayeyi biliyorsan alma değmez ha baya uyguna bulursun 50 60 lira o zaman al ama 150tl değmez
gow u oynayıp bitimediysen pc de yine bitirmezsin bence unc ı sevmişsinki bitirmişsin ben olsan unc alırdım şua ara çok fazla kod var ryzen işlemcilerden düşen 200tl ye aldım dün sende denk getirebilirsinBen Ps4 te oynadım baya bir bitirmedim ama Uncharted ile GoW arasında kaldım Unchartedda bitirdim ama .
star wors jedi fallen order bakarmısın belki seversincrysis the witcher 3 gow bu 3 oyun beni derinden etkileyen oyunlar bu tarz oyunlar varsa önerinizi alabilirim