Neler Yeni

🔥İndirim Under Armour Erkek Foundation T-Shirt %46 İndirim🔥

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Ben geçen haftalardaki indirimde antrasit rengini almıştım. Evet önünde kocaman logosu felan var ancak kumaş kalitesi, kesimi felan bana göre çok güzel. Sporda, gündelik faaliyetlerde gayet güzel oluyor.

muhkya

80+ Bronze
Birde karşımdan bak bakalım neye benziyorum, cahil çocuk. Çakmaya benziyor ! çakma değil, kocama logo koyulmuş çok kaba bir tercih. Kelimeleri anlayabilecek İQ ya sahip olduğunda tartışalım çocuk
Yorumlarda düzgün konuşalım, uslubunuza dikkat edin, amazon satıcılı ürün çakmada olmaz çakmayada benzemez başka kişilerin İQ durumu iyi ya da kötü olarak seçmek size kalmadı ürüne bakın beğenirseniz alın begenmezseniz farklı konuya geçin bu kadar basit.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ercan GÖKÇEN
Yorumlarda düzgün konuşalım, uslubunuza dikkat edin, amazon satıcılı ürün çakmada olmaz çakmayada benzemez başka kişilerin İQ durumu iyi ya da kötü olarak seçmek size kalmadı ürüne bakın beğenirseniz alın begenmezseniz farklı konuya geçin bu kadar basit.
Kiminle nasıl konuşacağıı sana sormam çocuk. Üslubum gayet düzgün. Karşımdakine yazdığı şekilde verdim çocuk !

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,897
Üyeler
166,644
Son üye
mardakaya
Top Bottom