Neler Yeni

Üni için Artvin'den Çanakkale'ye gidilir mi?

Mr.DzcN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Eren Duzcan
18 saatlik bir mesafe var ve otobüs fiyatları güncel kur ile 1100 lira , aktarmalı uçak fiyatları ise 2500 lira. Özel eğitim okumayı düşünüyorum Çanakkale'yi bilen varsa bu eziyet çekilir mi o şehir için yoksa bana daha yakın yerleri mi tercih etmeliyim?

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
güzel bir sıralama ise gidilir. sıralama çoksa bence uzağa gitmeye değmez.

Mr.DzcN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Eren Duzcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güzel bir sıralama ise gidilir. sıralama çoksa bence uzağa gitmeye değmez.
sözel 15k yaptım özel eğitim öğretmenliği düşünüyorum önemli olan kpss olduğu için yakında da okusam bir şey değişmiyor ama üni hayatım güzel geçsin istiyorum mesela Trabzon ile Çanakkale arasında çok fark var mıdır acaba şehir olarak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ali Baran Göktaş
sözel 15k yaptım özel eğitim öğretmenliği düşünüyorum önemli olan kpss olduğu için yakında da okusam bir şey değişmiyor ama üni hayatım güzel geçsin istiyorum mesela Trabzon ile Çanakkale arasında çok fark var mıdır acaba şehir olarak?
Eğitim hakkında bir fikrim yok ama , insanları çok iyi ve nazik. Yazlık yer gibi hemde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle kavga dövüş olayları çok nadir.

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga

Trabzon yada Artvin'de 1 haftada çıktığın yokuşu orada 1 senede çıkmazsın, en büyük fark bu. Birde insanları daha rahattır, kendini daha özgür hissedersin diye düşünüyorum. Çanakkale güzel yer, yazlık, bol rüzgarlı küçük bir şehir. Bursa ve İstanbul'a yakın sayılır. Çanakkale'ye gitsen üzülmezsin ama tavsiyem Trabzon olur. Hayata atılma noktasında şehir dışında olman iyi bir şey ama mesafeyi abartmaya gerek yok. Ayrıca eğitim bakımından daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Çanakkale'de avantajın karadeniz dışına çıkmak, görmek istiyorsan o olur. Bizde fırsat kolluyoruz imkan olsa da memlekete dönsek diye..

Mr.DzcN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Eren Duzcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Trabzon yada Artvin'de 1 haftada çıktığın yokuşu orada 1 senede çıkmazsın, en büyük fark bu. Birde insanları daha rahattır, kendini daha özgür hissedersin diye düşünüyorum. Çanakkale güzel yer, yazlık, bol rüzgarlı küçük bir şehir. Bursa ve İstanbul'a yakın sayılır. Çanakkale'ye gitsen üzülmezsin ama tavsiyem Trabzon olur. Hayata atılma noktasında şehir dışında olman iyi bir şey ama mesafeyi abartmaya gerek yok. Ayrıca eğitim bakımından daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Çanakkale'de avantajın karadeniz dışına çıkmak, görmek istiyorsan o olur. Bizde fırsat kolluyoruz imkan olsa da memlekete dönsek diye..
Açıkçası 18 sene boyunca Artvin'de yaşadığım için ve Trabzonu'da çok gördüğüm için biraz dışarı çıksam iyi olur diye düşünüyorum ama dediğim gibi 18 senedir ailemden ayrılmadığım için şimdi de o kadar uzağa gitmek zor geliyor, gözümde çok büyüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,423
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom