Neler Yeni

Çözüldü✓ Unity ve Viusal Studio Aşırı Yavaş Açılıyor

Nasparus

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,690
Unityhub dan unity proje oluşturduğumda ya da önceki projelerimden birini açmaya çalıştığımda projenin açılması 6 dakika ,Visual Studio da 8 - 9 dakikada açılıyor. Fakat sistem özellikleri birbirine çok yakın olan diğer laptopumda Unity ile Visual Studio'nun açılması en fazla 3 dakikada sürüyor. Sorun nedir hızlandırmak için ne yapabilirim.

Lütfen yardım edin ;(

Sistem özellikleri:

İntel core i3 1.8 ghz

6 gb ram (4.65 kullanılabilir)

Ekran kartı hd4000

Unityhub dan unity proje oluşturduğumda ya da önceki projelerimden birini açmaya çalıştığımda projenin açılması 6 dakika ,Visual Studio da 8 - 9 dakikada açılıyor. Fakat sistem özellikleri birbirine çok yakın olan diğer laptopumda Unity ile Visual Studio'nun açılması en fazla 3 dakikada sürüyor. Sorun nedir hızlandırmak için ne yapabilirim.

Lütfen yardım edin ;(

Sistem özellikleri:

İntel core i3 1.8 ghz

6 gb ram (4.65 kullanılabilir)

Ekran kartı hd4000
normal sistem özellikleri kötü

ssd yok malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal sistem özellikleri kötü
ama sistem özellikleri neredeyse aynı olan diğer laptopumda aşırı hızlı açılıyor en fazla 3 dk sürüyor unity ile visual studionun açılması

ssd yok malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama sistem özellikleri neredeyse aynı olan diğer laptopumda aşırı hızlı açılıyor en fazla 3 dk sürüyor unity ile visual studionun açılması
tam yazsana i3 kaçıncı nesil vs.

i3 3. nesil . Diğer bilgisayarda amd a6 3420m
diğer pcde laptopta işlemcide iki kat fazla çekirdek sayısı büyük ihtimal sebep bu olabilir açıkcası ben de kullanıyorum iki çekirdek, dört çekirdek,6 çekirdek aşırı fark ediyor.

Cevapların için teşekkür ederim. Bilgisayar alana kadar bu işkenceyi çekicez . Bazen açılması uzun sürüyor diye açmaktan vazgeçiyorum. Öğrenmeye yeni başladım fakat bu sıkıntı beni çok soğutuyor, zaten bir keresinde bu yüzden bırakmıştım

Visual Studio'nun daha hafif bir sürümünü buldum. Artık bir kaç saniyede açılıyor.

Geri