Neler Yeni

Üniversite de devamsızlık ne zaman sıfırlanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar kime sorsam farklı cevap veriyor şimdi 4 hafta devamsızlık hakkı var yani bir kere bir derse gitmediğiniz zaman 3 hafta kalıyor şimdi bu devamsızlık her finalden sonramı siliniyor yoksa 2. Sınıfa geçince mi 1. Sınıfta 2 final var bu her final sonrası sınırlanıyor mu yoksa 2. Sınıfa geçince mi

CannPolat

80+
Arkadaşlar kime sorsam farklı cevap veriyor şimdi 4 hafta devamsızlık hakkı var yani bir kere bir derse gitmediğiniz zaman 3 hafta kalıyor şimdi bu devamsızlık her finalden sonramı siliniyor yoksa 2. Sınıfa geçince mi 1. Sınıfta 2 final var bu her final sonrası sınırlanıyor mu yoksa 2. Sınıfa geçince mi
1.sınıf 1 .dönemi bittikten sonra 2. döneme geçtiğin zaman sıfırlanır

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.sınıf 1 .dönemi bittikten sonra 2. döneme geçtiğin zaman sıfırlanır
Anladım saolun bazıları 2. Sınıfa geçince flan dedi ama 28 hafta oluyor 4 hafta hak var doktora gidiyorum her ay raporda kabul etmiyorlar

dostveviski

80+ Bronze
Devamsızlığın gün bazında değil ki? Ders bazında oluyor. Örneğin mat-1 dersi haftada bir gün Cuma. Sen Cuma dersine gitmezsen -1 düşüyor devamsızlığından. Yani Malzeme Bilgisi dersine gitmediğinde Malzeme Bilgisi devamsızlığını etkiler Mat dersine etkilemez. Dönem sonunda da sıfırlanır. Çünkü diğer dönem bu ders yok?

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Devamsızlığın gün bazında değil ki? Ders bazında oluyor. Örneğin mat-1 dersi haftada bir gün Cuma. Sen Cuma dersine gitmezsen -1 düşüyor devamsızlığından. Yani Malzeme Bilgisi dersine gitmediğinde Malzeme Bilgisi devamsızlığını etkiler Mat dersine etkilemez. Dönem sonunda da sıfırlanır. Çünkü diğer dönem bu ders yok?
Biliyorum öyle olduğunu da nasıl dönem sonu o ders yok şimdi finallere girdim 1. Dönem bitti 2. Dönem başladı 2. Dönemde bazı derslerim aynen devam ediyor 2. Sınıfta tamamen tüm derslerim degisiklige uğruyor

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erdem
4 haftalık derken %40 a %60 gibi mi yani derslerin %60'ına girmen lazım gibisinde. Dönem sonu devamsızlık sıfırlanır ikinci dönemde ya o dersin devamını ya da yeni ders alırsın. Birinci dönemdeki devamsızlığın ikinci dönemi bağlamaz.

Oguz...

80+ Bronze
Üniden üniye değişiyor 14× haftalıkders saatinin yüzde 40 mesela

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
nasıl yani Güz ve Bahar dönemi derslerin aynı mı? Bu işleyişi bilmiyorum...
Hocam mesala bazı derles değişiyor ama bazıları kalıyor matematikve ingilizce mesala bildiğim kadarıyla kalıyor ama konu devamsızlık için galiba yeni döneme geçince sıfırlanıyor mus herkes öyle yazmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 haftalık derken %40 a %60 gibi mi yani derslerin %60'ına girmen lazım gibisinde. Dönem sonu devamsızlık sıfırlanır ikinci dönemde ya o dersin devamını ya da yeni ders alırsın. Birinci dönemdeki devamsızlığın ikinci dönemi bağlamaz.
Yani ben salı günü matematik dersinde görmedim 4 den 3 düşüyor hakkım ama yeni dönemde sıfırlanıyor sa sıkıntı yok 14 haftadan sonra finalden sonra yanj

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erdem
Hocam mesala bazı derles değişiyor ama bazıları kalıyor matematikve ingilizce mesala bildiğim kadarıyla kalıyor ama konu devamsızlık için galiba yeni döneme geçince sıfırlanıyor mus herkes öyle yazmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani ben salı günü matematik dersinde görmedim 4 den 3 düşüyor hakkım ama yeni dönemde sıfırlanıyor sa sıkıntı yok 14 haftadan sonra finalden sonra yanj
Özel üniversite ise bilemem onların sistemleri çok farklı oluyor bazen ama sizin devamsızlık hakkınız ders bazlıdır. 1 dönemde odersten 15 tane varsa atıyorum devamsızlık hakkınız 5'tir ve gelecek dönem bu ders olmadığı içinde devamsızlık hakkınız sıfırlanır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Özel üniversite ise bilemem onların sistemleri çok farklı oluyor bazen ama sizin devamsızlık hakkınız ders bazlıdır. 1 dönemde odersten 15 tane varsa atıyorum devamsızlık hakkınız 5'tir ve gelecek dönem bu ders olmadığı içinde devamsızlık hakkınız sıfırlanır.
Özel üniversite değil ozaman ben yanlış biliyorum bildiğim şuydu bazı dersler değişiyordu ama matematik ve ingilizce kalıyor diye hatırlıyordum neyse devamsızlık silinsinde gerisi pek önemli değil saolun tekardan

flamerood

80+
dersin ingilizce-1 ingilizce-2 veya mat-1 mat-2 şeklinde değil mi kodları farklı değil mi?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erdem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,772