Neler Yeni

ÜNİVERSİTE DONDURMADAN YKS ÇALIŞMAK...

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tolga koray
DOSTLAR BEN 2024 YKSDE 800K YAPIP ÖYLESİNE 2 YILLIK MAKİNE YAZDIM VE ONA GİDİYORUM AMA HİÇ BANA GÖRE DEĞİL AMA BAZI SEBEBPLERDEN DOLAYI DONDURAMAM ARTIK HİÇ GİTMEYİP TEKRAR YKS ÇALIŞSAM DAHA İYİ BİR SIRALAMA YAPIP YİNE AYNI ÜNİVERSİTEDE 4 YILLIK HERHANGİ BİR BÖLÜM TERCİH EDİP KAZANSAM GİDEBİLİRMİYİM SORUN ÇIKARMI DETAYLI BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
!!!ÇOK ACİL VE ÖNEMLİ BİR KONU!!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Onur Yücel
DOSTLAR BEN 2024 YKSDE 800K YAPIP ÖYLESİNE 2 YILLIK MAKİNE YAZDIM VE ONA GİDİYORUM AMA HİÇ BANA GÖRE DEĞİL AMA BAZI SEBEBPLERDEN DOLAYI DONDURAMAM ARTIK HİÇ GİTMEYİP TEKRAR YKS ÇALIŞSAM DAHA İYİ BİR SIRALAMA YAPIP YİNE AYNI ÜNİVERSİTEDE 4 YILLIK HERHANGİ BİR BÖLÜM TERCİH EDİP KAZANSAM GİDEBİLİRMİYİM SORUN ÇIKARMI DETAYLI BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
gidebilirsin tek sıkıntı okul obpsinin yarısı kesilecek o da dereceye oynamıyorsan mühim değil

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Mahir Cengiz
Evet gidebilirsin. İlk sene obpen kesilir bilgin olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,245
Üyeler
165,786
Son üye
XBeratX
Top Bottom