Neler Yeni

Üniversite Tercihleri ve Gelecek Kaygıları

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
yunusemre
Dostlar selam unıye gıden gıtmeyen gıdıcek olan herkes fıkırlerını yazarsa sevınırım gıdenler bırdaha olsa yıne gıdermıydınız gıtmeyenler pısmanmı ya da hayalınızdekı ısı yapıyormusunuz ben daha lısedeyım benımde vaktım daraldı yanı sınav yaklasıyo bu sene olmasada her neyse ama yapmak ıstedıgım ıs unıversıte ıle alakalı degıl yıne de annem babam asırı ısrarcı gıtmemı ıstıyolar ama gıdebılecegım unı bolumu max yonetım siyası vb vb yanı muhendıslık doktorluk pılotluk dıscılık felan degıl keza ben bu bolumler harıcınde de sacma sapan bır bolum okuyup aaa bakın ben unı mezunu oldumda demek ıstemıyorum ama lıse mezunu oluncada bu devırde absurt gelıyo cıdden kafam cok karmasık her turlu fıkırınız deneyımınız varsa yazarsanız cok sevınırım saygılarla

not: acıktan unı bıtırmek ıcın once baska bır unıdenmı mezun olmak gerekıyor ya da sınavdan yeterlı puanı alınca kayıt olabılıyormuyuz?

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
M.Rüzgar Özen
Herhangi bir kıytırık üniversteye girip mühendis doktor avukat olabilirsiniz. Ancak bence mühendislik gibi özel sektör okumayın. Hatta hiç okumayın ki ülkede üniverste okumanın değeri azalmasın.

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir kıytırık üniversteye girip mühendis doktor avukat olabilirsiniz. Ancak bence mühendislik gibi özel sektör okumayın. Hatta hiç okumayın ki ülkede üniverste okumanın değeri azalmasın.
hocam unıversıteler soylesıye kandıralı ferdıyı vb vb alıyor yanı kendı bunyesındekı ınsanlar degılde kendı kendılerıde degerı azaltıyor.

Top Bottom