📚 💵 Üniversite harçları geri getirildi!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

yusuftheayay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,096
(YÖK tarafından yalanlandı, haber yanlış) Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre üniversite harçları geri getirildi. Yeni alınan karara göre sadece ikinci öğretim öğrencileri değil, birinci öğretim öğrencileri de üniversite okumadan önce üniversite harcı ödemesi yapmak zorunda kalacak. Harçlarını ödemeyen öğrenciler ise eğitim-öğretim dönemine katılamayacak.

Son düzenleme:
Ne demek sabah okula gidip akşam yatarsın harç öde :D:D

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre üniversite harçları geri getirildi. Yeni alınan karara göre sadece ikinci öğretim öğrencileri değil, birinci öğretim öğrencileri de üniversite okumadan önce üniversite harcı ödemesi yapmak zorunda kalacak. Harçlarını ödemeyen öğrenciler ise eğitim-öğretim dönemine katılamayacak.
Teşekkürler Türkiyem

Bu ne demek oluyor? harç diye bir şeyi ilk defa duyuyorum ben birisi açıklayabilir mi?

ben üniversite okumuyorum bu sene kazanırsam ilk üniversite deneyimim olacak o yüzden soruyorum
Şöyleki kısaca gündüz okula gidiyorsan para odemiyordun önceden. Eğer öğlen okula gidiyorsan harç parası yatirman gerekliydi şimdi ise gündüz öğlen fark etmiyor yatiracaksin 😀

Kısaca devlet ÖDE diyor

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre üniversite harçları geri getirildi. Yeni alınan karara göre sadece ikinci öğretim öğrencileri değil, birinci öğretim öğrencileri de üniversite okumadan önce üniversite harcı ödemesi yapmak zorunda kalacak. Harçlarını ödemeyen öğrenciler ise eğitim-öğretim dönemine katılamayacak.
Allah devletimize zeval vermesin
Uçuyoruz be Almanya kıskanıyor yiğenim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,753
Üyeler
185,795
Son üye