Neler Yeni

Öneri Üniversite İçin Laptop Önerisi

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Faruk Baltacı
Bütçe
8000
Selamlar, üniversiteye geçtiğim için bir laptop arıyorum. Yazılım Mühendisliği düşündüğümden sürekli olarak kullanacağım yani bataryasının uzun ömürlü olması daha iyi olur. Oyun da oynarım tabii ama önceliğim yazılım ve render. Render diyorum çünkü aynı zamanda After Effects gibi programlarla video da editleyeceğim. Önerilerinizi bekliyorum.

Akiran

80+ Silver
Bu bütçeye RTX aranıyor ise Ryzen 5 5600H + RTX 3050'li HP Victus var fakat soğutmasını bilmiyorum:

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Şimdilik şunlara bakabilirsiniz.

Pilleri ve diğer özellikleri hakkında şu an yorum yapamayacağım. Yorgun olduğum ve belimi sakatladığım için uyuyup dinlenmeye çalışacaktım. Fırsat bulabilirsem yarın daha detaylı bakmaya çalışayım.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Hocam hem oyun için olup da hem de bataryası uzun giden laptop bulamazsınız. Prizde takılı halde oynamazsanız da tam performansını alamazsınız. Max 2 saat gider gaming laptoplarda. Ona göre seçin donanım özelliği iyi olan istiyor iseniz bataryadan ödün vereceksiniz malesef. Hp victusu öneririm 8k bütçede

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Faruk Baltacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hem oyun için olup da hem de bataryası uzun giden laptop bulamazsınız. Prizde takılı halde oynamazsanız da tam performansını alamazsınız. Max 2 saat gider gaming laptoplarda. Ona göre seçin donanım özelliği iyi olan istiyor iseniz bataryadan ödün vereceksiniz malesef. Hp victusu öneririm 8k bütçede
Batarya öncelikli kesinlikle hocam.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Nachi

80+ Platinum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,284