Neler Yeni

Üniversite için laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlker Fatih Taşkın
Bütçe
8000
PDF sunum vb. şeylerde kullanmak için laptop arıyorum. Onun dışında rahatlıkla ETS 2 PES gibi o ayarda oyunları rahatlıkla kaldırabilecek bir laptop olsa daha iyi olur. Laptop donanımlarından hiçbir şekilde anlamadığım için anlayan arkadaşlardan güzel parasını hak eden ileride pişman etmeyecek bir laptop önerisi bekliyorum. Bütçem maksimum 8000. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
bu bütçede çok bir şey beklememek lazım. laptop fiyatları uçtu gitti.

Carl-S

80+ Gold

Junlx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Yiğit Yardımcı
Hocam gaming laptop mu arıyorsunuz
PDF sunum vb. şeylerde kullanmak için laptop arıyorum. Onun dışında rahatlıkla ETS 2 PES gibi o ayarda oyunları rahatlıkla kaldırabilecek bir laptop olsa daha iyi olur. Laptop donanımlarından hiçbir şekilde anlamadığım için anlayan arkadaşlardan güzel parasını hak eden ileride pişman etmeyecek bir laptop önerisi bekliyorum. Bütçem maksimum 8000. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlker Fatih Taşkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gaming laptop mu arıyorsunuz
Hayır dostum. Üniversitede kullanmalık pdf sunum gibi konularda işimi görebilecek bir şey arıyorum. Dediğim gibi oyun konusunda daha minimal oyunlar ets pes gibi oyunları sorunsuz oynatacak bir laptop arıyorum

Junlx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Yiğit Yardımcı
Hayır dostum. Üniversitede kullanmalık pdf sunum gibi konularda işimi görebilecek bir şey arıyorum. Dediğim gibi oyun konusunda daha minimal oyunlar ets pes gibi oyunları sorunsuz oynatacak bir laptop arıyorum
Şu anlamda sordum gaming laptopların daha kaba bir tasarımı var sizin için sorun olurmu sonuçta okula götüreceksiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlker Fatih Taşkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim ama sanki lenovo bir tık daha mantıklı gibi geldi
Şu anlamda sordum gaming laptopların daha kaba bir tasarımı var sizin için sorun olurmu sonuçta okula götüreceksiniz
Tasarımına takılmıyorum aldığım ürün ileride sorun yaratmasın pişman etmesin yeterli

yusuftheayay

80+ Bronze
Bütçeni aşıyor ama buda var arkadaşım fs19 felan oynatıyor diyodu

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet Esad Aslanyürek
Evet Bence de Benim Önerim Pek İyi Olmamış
Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim ama sanki lenovo bir tık daha mantıklı gibi geldi

Tasarımına takılmıyorum aldığım ürün ileride sorun yaratmasın pişman etmesin yeterli

Mertows

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Sümer
ben şu anda kullanılmamış bir laptop satmaya çalışıyorum. İnternette baktığımda ederi 10900TLydi eğer 9 bin civarına çıkarsanız size satabilirim.

Top Bottom