Neler Yeni

Üniversite için laptop önerisi

Tahir efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tahir efe küçüktütüncü
Bütçe
35000
genel olarak oyun oynayan birsiyim 4060 lı bir laptop idare eder mi uzun süre yoksa başka tavsiyeleriniz varmı bütce 30 40 k arası bir oyuna girerken sistem gereksinimlerine bakmak gerekmeyecek bir bilgisayar istiyorum

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Musa Topçu
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha uyguna bir şey ararsan bu var

ram ssd takmakla uğraşmak istemiyorsan bu var

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Kerem Aktaş

daha uyguna bir şey ararsan bu var
12700h 12650ha göre baya ısınıyor diye gördüm. haberiniz olsun.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Musa Topçu

Claw's

80+ Silver
genel olarak oyun oynayan birsiyim 4060 lı bir laptop idare eder mi uzun süre yoksa başka tavsiyeleriniz varmı bütce 30 40 k arası bir oyuna girerken sistem gereksinimlerine bakmak gerekmeyecek bir bilgisayar istiyorum
Şu sana yeter, ben olsam bunu alır geçerdim

İşlemcisi daha iyi olsun dersen (valorant gibi oyunlarda daha yüksek fps alırsın)

Almışken en iyisini alıyım, bütçeyi zorlarım dersen

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Kerem Aktaş
hocam victus düşünebilirsiniz. diğer modellere göre sessiz ve baya serin çalışır.
https://app.hb.biz/wscyq8HC9bm9 bu
ryzen isterseniz https://tinyurl.com/ybswtn43 bunu alabilirsiniz.
bütçem daha az derseniz de https://tinyurl.com/36wvrz3w bunu alabilirsiniz
aşırı iyi performansları var sessiz ve serin çalışıyorlar. fakat bi eksi yönleri var aşırı rekabetçi oyunlar oynuyorsanız ekranı 25ms aşırı bi ghosting hissetmezsiniz diğer türlü. ayrıca ekranı 100srgb değil 45ntsc kullanmayan çamur ekran der kullanan memnundur. herkesin abarttığı bişey yok ama eğer takılıyorsanız bu tür şeylere arkdaşın da gönderdiği aceri alabilirsiniz. ama biraz ısınır işlemciye limit koymanız gerekir.

Şu sana yeter, ben olsam bunu alır geçerdim

İşlemcisi daha iyi olsun dersen (valorant gibi oyunlarda daha yüksek fps alırsın)

Almışken en iyisini alıyım, bütçeyi zorlarım dersen
hocam nitrolar fazla pahalı ama zorlarsanız en iyi seçenek nitro 16dır.

Tahir efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tahir efe küçüktütüncü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hem en iyi seçenek hemde birdaha uğraşmayacağım bir laptop arıyorum 32 gb ram falan olsa iyi olur birde ark gibi oyunlar falan oynuyorum 1tb ssd lazım gibi bütçe bazında 60 ları 70 leri görmicek şekidle 44 45 bin gibiler o kadarda bütçe dışı değil bugüne kadar hep masa üstü kullandım o yüzden ısınma hiç problem olmadı sıvı soğutmadır vs o ısınma konusundada iyi olan bildiğiniz bir bilgisayar var mı

Top Bottom