Neler Yeni

Öneri Üniversite için laptop tavsiyesi (oyun odaklı)

MerTaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mert Taha Engin
Üniversite zamanım yaklaştı yakın bir vakitte yeni bir bilgisayar alacağım ortalama bütçem 5k 6k ya kadar zorlayabilirim çok fazla oyun oynuyorum ve bu fiyat ortalamalarında bir laptop önerisi alabilirmiyim? Şimdiden teşekkürler.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
eğer indirimleri yakalarsan monster abra a5 v15.5.6 senin için çok ideal olur

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Üniversite zamanım yaklaştı yakın bir vakitte yeni bir bilgisayar alacağım ortalama bütçem 5k 6k ya kadar zorlayabilirim çok fazla oyun oynuyorum ve bu fiyat ortalamalarında bir laptop önerisi alabilirmiyim? Şimdiden teşekkürler.
Ram i 16gb yapıp alman en iyisi olur. Her oyunu oynarsın.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
RAM i 16gb yapıp alman en iyisi olur. Her oyunu oynarsın.
Tam adam lsptop demiş masaüstü öneriyorsun diyecektim siteye girdim. İlk defa modifiue edilen lsptop gördüm

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
256gb çok az değil mi:/
Yani bütçeni düşünecek olursak ve oyun laptopu istiyorsun sağlam bir şey için en az 6.5 7k gözden çıkarman lazım ki ssd li hdd li güzel ekran kartlı olsun. İstersen ram i arttırma hdd ekle sen bilirsin.

MerTaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mert Taha Engin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RAM i 16gb yapıp alman en iyisi olur. Her oyunu oynarsın.
Bahsetmiş olduğunuz bilgisayarda m.2 ssd kullanılmış fiyatı yüksek olduğu için 256gb seçili m.2 yerine normal ssd kullanıp 480 isaretleyebilsek harika olurdu

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
hocam özelden attığım mesaja bakabilir misiniz?

MerTaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mert Taha Engin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer indirimleri yakalarsan monster abra a5 v15.5.6 senin için çok ideal olur
Bahsetmiş olduğunuz bilgisayar gerçekten iddialı gözüküyor inceleme videolarını izliyicem teşekürler

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Bahsetmiş olduğunuz bilgisayar gerçekten iddialı gözüküyor inceleme videolarını izliyicem teşekürler
aynısını bir arkadaşımda kullanıyor gerçekten idaalı bir bilgisayar şimdiden hayırlı olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :giggle:

MerTaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mert Taha Engin
aynısını bir arkadaşımda kullanıyor gerçekten idaalı bir bilgisayar şimdiden hayırlı olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :giggle:
Bir sorum olacaktı Monster'ın Sitesinde Bulamadım pek fazla bilindik insanlar tarafından incelemeside bulunmamakta bahsetmiş olduğunuz modelden sebebi nedir acaba?

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Bir sorum olacaktı Monster'ın Sitesinde Bulamadım pek fazla bilindik insanlar tarafından incelemeside bulunmamakta bahsetmiş olduğunuz modelden sebebi nedir acaba?
heralde gözünüzden kaçmış
..............................................................................................................

MerTaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mert Taha Engin
heralde gözünüzden kaçmış
..............................................................................................................
İlk satırdaki paylaşmış olduğumuz link 2. İle uyuşmuyor ben 2. Linki buldum inceledim ama sitede aynısını bulamadım onu sormuştum

Top Bottom