Neler Yeni

Üniversite için laptop

Metha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed Ali Daldal
Üniversitede ihtiyaçlarımı karşılayacak düzeyde ve istediğimde ara sıra oyun vesaire oynarken beni üzmeyecek bir laptop için minimum ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor? Bu konuda gerçekten bunaldım yardıma ihtiyacım var. Finans ve bankacılık okuyorum arkada fazla sekme ve program açabiliyorum whatsapp telegram google matriks tradingview word excel vs. hepsi aynı anda açıyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen.

Claw's

80+ Silver
Üniversitede ihtiyaçlarımı karşılayacak düzeyde ve istediğimde ara sıra oyun vesaire oynarken beni üzmeyecek bir laptop için minimum ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor? Bu konuda gerçekten bunaldım yardıma ihtiyacım var. Finans ve bankacılık okuyorum arkada fazla sekme ve program açabiliyorum whatsapp telegram google matriks tradingview word excel vs. hepsi aynı anda açıyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen.
Her isinizi halledebileceğiniz bir laptop için minimum 25 k. Su laptobu alıp 8 gb ram eklerseniz canavar olur.

Metha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed Ali Daldal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Claw's

80+ Silver
Kasa kalitesi nasıldır fazla ısınır mı?
Soğutma olarak lenovo iyidir. Sorun çıkarmaz.

Bu laptop fiyatına göre çok iyi bir ekran, iyi bir islemci ve 105 watt 4050 ekran kartıyla geliyor.
Her şeyiyle muhteşem.

Ama her güzelin bir kusur var. Cihaz prizdeyken işlemci ve ekran kartını birlikte kullanan büyük oyunları oynarsan şarjın azalıyor. Şarjda %100 de başladın mesela 6 saat boyunca işlemci ve ekran kartını kullanan büyük bir oyun oynarsan 6 saat sonunda şarjın %6 azalıyor.

Şarj aletinin watt değeri yetersiz yani.

Metha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed Ali Daldal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Soğutma olarak lenovo iyidir. Sorun çıkarmaz.

Bu laptop fiyatına göre çok iyi bir ekran, iyi bir islemci ve 105 watt 4050 ekran kartıyla geliyor.
Her şeyiyle muhteşem.

Ama her güzelin bir kusur var. Cihaz prizdeyken işlemci ve ekran kartını birlikte kullanan büyük oyunları oynarsan şarjın azalıyor. Şarjda %100 de başladın mesela 6 saat boyunca işlemci ve ekran kartını kullanan büyük bir oyun oynarsan 6 saat sonunda şarjın %6 azalıyor.

Şarj aletinin watt değeri yetersiz yani.
https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-5-an515-46-r8tp-32gb-512ssd.html

Peki bu PC nasıl?

Top Bottom